Pravi muškarac se ne stidi svima reći šta osjeća prema ženi: 3 znaka da vas zaista voli

Muškarac kada se istinski zaljubi pokazaje neke posebne karakteristike, a ovo su neke od njih:


1. Bez ustručavanja govori koliko vas voli: Ako zaista gaji neka osjećanja prema vama, muškarac će javno govoriti o tome. Predstavljaće vas svima kao svoju devojku ili ženu bez ustručavanja. Mnogi smatraju da je muškarac papučar ako otvoreno govori o svojim osjećanjima, ali to nije tačno.

To je samo pokazatelj emocionalne zrelosti. Ako vas je predstavio kao prijateljicu, vjerovatno ćete samo to za njega i ostati. 2. Trudi se da vam obezbijedi sve što poželite: Muškarac koji vas voli neće vam dozvoliti da ga molite za novac niti će dozvoliti da se gušite u svojim problemima. 



On će vam obezbijediti sve što vam treba i smisliti način da vam pomogne u svemu. Obezbijediti znači ne samo davati novac, to se odnosi i na rješavanje nekih problema. Na primjer, ako tražite od njega da vam nešto pomogne i on odbije, onda se zapitajte koliko mu je stalo do vas. 

3. Štiti vas: Ovdje ne razgovaramo u fizičkoj odbrani, već više o emotivnoj. Pravi muškarac će vas štititi od tužnih misli, od depresije i anksioznosti, od pokušaja da izgubite samopouzdanje i stvorite ružnu sliku o sebi. Štitiće vas od ružnih komentara i uvrijeda drugih. Biće vaš heroj uvijek.



Ako imate takvog muškarca pored sebe smatrajte se pravom srećnicom. Tri pomenute stavke su siguran pokazatelj da pored sebe imate divnog muškarca koji zaista brine o vama, a to je ono što je na kraju najbitnije u svakoj ljubavnoj vezi.

Pokreće Blogger.