Mudra žena voli svog muškarca - Ali shvata da se svijet ne vrti oko njega

Biti mudra žena je jako poželjna stvar u ovo moderno doba prepuno lažnih prijatelja i lažnih veza.


Mudra žena voli svog muškarca - Ali shvata da se svijet ne vrti oko njega. Ona je svoj život izgradila na osnovu stvari koje ona voli raditi, kojima se voli baviti i koje je usrećuju. Ona je brižna i puna ljubavi, ali isto tako je svjesna da je sebi na prvom mjestu.

Mudra žena radi na sebi: Zna da za postizanje zacrtanih ciljeva treba raditi na sebi i to ne zaboravlja. Možda će njena mudrost izgledati kao sebičnost, ali ona je daleko od toga. Mudra žena priznaje svoje greške: Ona žena neće skrivati greške, ako je učinila nešto pogrešno, neće izbjegavati razgovor o tome.



Mudra žena se ne pretvara u detektiva koji uhodi svog partner i provjerava da li je sa nekom drugom na tajnom sastanku. Ne brine o tome, jer je dovoljno zrela da bi bila ljubomorna. Ono što joj je važno je ta veza koju je ostvarila sa njim i koliko su srećni zajedni.

Mudra žena se ne koristi lažima, ali na jako lukav način uljepša ružnu istinu. Ona neće rizikovati da se izgubi povjerenje njenog partnera. Ona cijeni iskrenost i biće iskrena prije svega, ali ipak će znati lukavo dotjerati bolnu istinu kako ne bi povrijedila drage ljude.



Mudra žena vjeruje svom čovjeku: Ona vjeruje i ne sumnja u njega. Mudra žena ne bježi od teškoća: Ako u odnosu nastupe teškoće, ona nastoji da ih prevaziđe dostojanstveno i borbeno. Kada primjeti da se muškarac ne trudi oko nje, ne treba joj mnogo da pokupi svoje stvari i ode.

Pokreće Blogger.