Ljubav i mekoća žene su ono što muškarce najlakše razoruža: 7 osobina koje treba vrijednovati

Žena je sposobna da zaštiti svog muškarca i učini ga boljim svojom čistoćom, ljubavlju i odanošću. 


Snaga: Njena snaga okruži muškarca neprobojnim zidom i čini ga herojom. Žena posjeduje sposobnost da podigne muškarca do neviđenih visina, ako je čista i razumna. Mudrost: Kao što kaže poznata uzrečica: "Žena može preobraziti bilo kog glupaka u mudraca, a mudraca u glupaka."

Previše podcjenjujemo njenu snagu i važnost, a trebali bi smo je češće podsjećati kakvu snagu posjeduje u svojim rukama. Sigurnost: Postajući majka, ona stvara budućnost Zemlje: Ona ima veliku ulogu na ovom svijetu i moramo je čuvati da ne izgubi sebe.



Krhkost: Zato je važno da ne povrijediš njeno srce, bar ne namjerno. Ako je povrijediš neće biti svjesna svoje vrijednosti. Ako je povrijediš ubjedićeš je da je loše biti dobra žena. Ubijedićeš je da je moderno biti "bezobrazna žena". Čini se kao da takve ne pate, ali to nije istina. 

Iskrenost: Čovjek ne može biti srećan ako ne živi život kao osoba kakva jeste. Tako i žena ne može biti srećna ako glumi da je pokvarena a u dubini duše čezne da nekome pokloni svu ljubav i pažnju. Milost: Ljubav i mekoća su glavno oružje nježnog pola. Podsjećajte je koliko lijepih promijena može napraviti u svijetu.



Ljubav: Vrline jedne žene su u stanju da promijene sve. Njena snaga se krije u milosti i sposobnost da voli. Niko i ništa ne može se tome suprostaviti. U drevnim vremenima, govorili su da je prava žena - ona koja popravlja svijet svojom ljubavlju. Kada se žena uči da bude agresivna, lukava, uvredljiva ili optužujuća, ona zapravo gubi svoju snagu.

Pokreće Blogger.