Kako se ponašaju dame Zodijaka kao supruge: Žena Ovan želi biti glava kuće - Djevica zaštitnica

Astrolozi su rangirali žene Zodijaka u ulozi supruge, počinjemo od manje sjajnih prema najboljima. 


12. Škorpija: Posljednje mjesto na ljestvici zauzima horoskopski znak s najtežim karakterom - Škorpija. Iako su žene Škorpije veoma lijepe, inteligentne i privlačne, vjerovatno se nikada neće pokoriti svojim muževima. 11. Riba: Brak sa Ribom se može uporediti sa rolerkosterom. 

Sa njom ćete doživjeti razne uspone i padove. Ono što je stavlja na predzadnje mjesto jeste njena želja za manipulacijom. 10. Lav: Budite spremni zadovoljiti njene velike apetite. Ako joj redovno ne dajete komplimente vjerovatno će se naljutiti na vas i poželjeti da ode. 



9. Strijelac: Na početku veze žena Strijelac može izgledati kao sjajan izbor za suprugu, ali kasnije možda upoznate njeno drugačije lice. Muškarac lako postaje njeno vlasništvo i njegovo mišljenje vjerovatno nikada neće biti uzeto u obzir. 

8. Blizanci: Žene rođene pod ovim horoskopskim znakom bi mogle uzrokovati ozbiljne probleme u psihi muškarca zbog svoje dualnosti. Njihova nepromišljenost i konstantno dvoumljenje lako mogu iznervirati čovjeka. 7. Ovan: Ako muškarac želi biti žena u kući onda treba odabrati ženu Ovna za brak, jer ona želi da bude muškarac i glava kuće. 



Takve žene preuzimaju kontrolu nad svojim partnerom i žele da ga prevaspitaju. 6. Vaga: Žene vage su dobar izbor za brak. One posjeduju dobre vrline: štedljivost, romantiku, ljepotu i dobrotu. Jedina mana je što se mogu lako zasititi svog partnera. 

5. Djevica Djevica je u TOP 5 najboljih supruga po horoskopskom znaku. Ovo je idealna žena i zaštitnica svog partnera. Jedini nedostatak kod nje je to što ćete je teško nagovoriti na brak. 4. Bik: Bik - idealno ispunjava dužnosti privržene supruge. 

Nedostatak takvih žena je pretjerana pedantnost, koja s vremenom može postati problem za partnera. 3. Jarac: Bronzana medalja za ženu Jarca. Znaju koliko vrijede i ne traže partnera koji je u njihovom rangu vrijednosti. Predana i romantična. 2. Vodolija: Srebrena medalja ide ženi Vodoliji. Mnogi muškarci sanjaju da pronađu takvu ženu. 

Žene rođene pod ovim znakom zrače predivnom energijom. 1. Rak. I prvo mjesto ide našim osjetljivim pripadnicama ljepšeg spola. Od malih nogu sanjaju o vjenčanju i snažnoj porodici. Oni žele savršenu porodicu i uvijek će se truditi da takvu izgrade. Brak sa ovom ženom može biti pravi raj na zemlji.

Pokreće Blogger.