Stiže nam Valentinovo: Kakve poklone izabrati a kakve izbjeći - Pokažite ljubav i kreativnost

Stiže nam Valentinovo i vrijeme je da spremimo dobar poklon za svoje voljene i oduševimo ih. 


Muškarci nisu takvi romantičari kao žene, ali uvijek su zadovoljni kad dobiju poklon od svoje voljene. Muškarci većinom ne vole da im se poklanjaju nakit, a žene ne vole da im se poklanja ništa od tehnike, što je važno imati na umu kao ne biste razočarali svog partnera. 

Donosimo nekoliko fantastičnih prijedloga kojima ćete zasigurno izmamiti osmijeh na lice najdraže osobe. Mnogi griješe jer misle da moraju pokloniti nešto unikatno i ekstremno, dok je često bolje držati se klasike - i ona može biti kreativna u trenucima kada baš to vašem partneru treba. Šta pokloniti muškarcu: 1. Bogata večera baš kako partner voli. 



Ljubav ulazi na usta. Ako ste više onaj tip koji noć voli provesti u udobnosti doma onda je romantična večera za Valentinovo sjajan izbor. Spremite omiljeno jelo vašeg partnera. 2. Poklon bon za wellness. Ko još ne voli dobar odmor i vrijeme da napuni baterije? 

Poklonite svom muškarcu dan odmora u nekom wellness centru koji će provesti sa vama. Oslobodite se svakodnevnog stresa. 3. Romantični vikend za dvoje: Svake godine za Valentinovo možemo pronaći sve više ponuda za kratko romantično putovanje na Valentinovo, zašto ne iskoristiti jednu od njih? 



Šta pokloniti ženi: 1. Nakit i torbe nikada nisu promašaj. Ako ste do sada shvatili kakve stvari voli vaša ljepša polovina onda znate šta joj trebate pokloniti. Dobra torba ili komad nakita će je zasigurno oduševiti. 2. Poklon bon u omiljenoj prodavnici kozmetike. Kozmetike nikad dosta! Svakoj ženi je tako nešto potrebno. 3. Parfem: Ako je njen omiljeni parfem pri kraju - kupite joj novi. To je odličan poklon kojeg će vaša draga cijeniti.

Pokreće Blogger.