Znakovi Zodijaka koje ne zanima šta drugi misle o njima: Djevica živi po svojim pravilima

Postoje ljudi koji imaju snažno izgrađena svoja mišljenja, pa ih ne zanima šta bilo ko ima za reći. 


Kad ih podijelimo n horoskopske znakove, ovo su oni: 1.Jarac: Jarčevi znaju šta rade, i vjeruju u svoje sposobnosti. Njihove stavove će teško neko pobiti i teško ubjediti u suprotno. Dobra strana ove osobine jeste što ih je baš briga šta drugi misle o njima - jer oni na kraju znaju pravu istinu. 

2. Ovan: Ovan zaista ne želi vaše mišljenje, pogotovo ako se radi o nečemu što planiraju uraditi. Nije ih briga mislite li da je to glupo, rizično ili loše; nemojte se truditi spriječiti ih u nečemu jer oni će učiniti onako kako žele. Ako ih želite podržati, recite im da rade kako misle da trebaju. 



3. Bik: Tvrdoglavost Bika dobro je poznata i odnosi se na većinu područja u njihovom životu. Neće ni od koga tražiti mišljenje, a kad imaju mišljenje o nečemu, ništa ga neće promijeniti. Oni mogu biti neumoljivi, beskompromisni, a kada su u pitanju mišljenja, potpuno nefleksibilni. 

Ako postoji dio Bika koji se slaže s vama, oni to nikada neće priznati. Pustite ih da rade svoje i ne govorite ništa. 4.Djevica: Oni su istraživali, proučavali i formulisali svoje mišljenje o onome što su naučili. Znaju da su pametni i ne vjeruju da bi iko drugi mogao biti tako vrijedan ili inteligentan. 



Oni će se možda praviti da slušaju ono što imate za reći, ali oni su već došli do sopstvenog zaključka, a veoma su male šanse da će ga preispitati. 5. Ribe: Ako date svoje mišljenje, a Ribe ga nisu tražile, oni će to shvatiti lično, kao da ih ispitujete. 

Ribe ne žele nikoga povrijediti, ali imaju čvrsto mišljenje koje će braniti. Ne treba im drugačija perspektiva i vjeruju u ono što su sami smislili. Ribe će pratiti svoj instinkt, a ako se neko ne slaže s njima, to nije njihov problem.

Pokreće Blogger.