Uz pravu ženu svaki muškarac bi mogao biti lojalan: 7 trikova kako ga zadržati za sebe

Kako će se muškarac odnosi prema ženi u velikoj mjeri zavisi od toga kako se ona postavi prema njemu. Ako želite da vaš muškarac bude beskrajno lojalan važno je da obratite pažnju na sledeće stavke.


1. Preuzmi inicijativu u vašoj vezi. Muškarci vole odlučne žene koje znaju šta žele i koje s vremena na vrijeme znaju kako da vezu učine zanimljivijom. Smislite neku simpatičnu stvar koja će sa vremena na vrijeme iznenaditi vašeg muškarca. 2. Budite otvoreni za avanture.

Dajte partneru do znanja da možete i želite probati nešto novo. Otidite na neplanirano putovanje ili nešto slično, potpuno neplanirano. 3. Ne idite iz krajnosti u krajnost: Ni previše ljubavi nije dobro kao ni premalo ljubavi. Pronađite zlatnu sredinu. 4. Ne vršite pretjeranu kontrolu: 



Ako pokušavate kontrolisati svaki korak svog muškarca, prije ili kasnije to bi vam se moglo obiti o glavu. Ovo je krajnje destruktivna navika koju niko ne voli. Nema potrebe da vičete, optužujete partnera za varanje i prijetite ako niste sigurni u ono za šta ga optužujete. 5. Cijenite stvari koje volite kod njega: 

S obzirom na veliki broj razvoda u našoj zemlji, ali i širom svijeta, vrijedi podsjetiti da je važno održavati dobre i tople međusobne odnose. Kod svog muškarca uvijek ističite stvari koje volite. 6. Dozvolite mu "slobodno vrijeme" Neki muškarci varaju jer se počinju osjećati zarobljeno u vezi. 



7. Suzdržite nepotrebne emocije. Žene svoj bijes, tugu ili razočaranje uspijevaju izraziti vrlo živopisno i vizualno. Kada vas zadesi žuta minuta potrudite se da ne iskalite bijes na svog muškarca - oni se teško nose sa tim.

Pokreće Blogger.