Uspjeh života je mogućnost da živiš kako ti želiš: Genijalni savjeti Toni Robinsa

Vjerovatno znate ko je Tony Robbins. On je autor bestselera New York Timesa, poduzetnik i filantrop koji je nekoliko decenija života proveo putujući po svijetu i prenoseći svoje znanje na druge. 


Što je najvažnije, Tony Robbins želi pomoći ljudima da postanu bolji i uspješniji. Tako je Tony Robbins sastavio plan koji bi mogao pomoći mnogim ljudima. Ovo su neki od njegovih savjeta: 1. Dobro pogledajte svoju životnu situaciju. 

Na pitanje kako dobro započeti 2021. godinu, Robbins je odmah rekao da novu godinu ne treba gledati kao novi početak. Umjesto toga, savjetuje nam da to gledamo kao povratak u borbu za uspjeh. Nazovite to vašim povratkom na put ka uspjehu. 



2. Ne čekajte predugo. Vjerujte mi, ako čekate trenutak kada ste 100% sigurni da će vaši planovi uspjeti - moraćete jako dugo čekati taj trenutak. Isto tako ne čekajte neko povoljnije vrijeme niti da se drugi problemi raščiste, Toni je poznat po svojoj izjavi: "Svaki problem u životu je dar, bez njih ne napredujemo".

U našem životu postoji nekoliko stvari u koje možemo biti apsolutno sigurni, a jedna od tih stvari je da je svaka budućnost nejasna i nikada sa sigurnošću ne znamo šta će nam se dogoditi.Zato iskoristite svaki trenutak. 3. Ne brinite zbog svog straha. 



Ljudi prečesto sanjaju o životu koji je u potpunosti bez stresa, ali u stvari takav život ne samo da nije moguć - već je i mala vjerovatnoća da bi nam koristio. Jedini način da prevladate svoj strah je da nešto učinite. Psiha je nevjerovatno uporna stvar. Iskoristite vlastiti strah u svoju korist - njega se ne plašite, plašite se nerada.

Pokreće Blogger.