Ne pristajte na manje od onog što zaslužujete: 5 stvari koje bi trebale očekivati od muškarca

Pravi muškarac kada ušeta u vaš život znaćete da je to taj - on će se razlikovati od svih prije njega. 


Pravi muškarac će vas obasipati komplimentima bez ustručavanja. Pravi muškarac će vas stalno podsjećati da ste najljepša djevojka na ovoj planeti, da ga nije briga za vašu šminku ili frizuru. Reći će vam da je ponosan na vas, da ste jaka osoba. 

Reći će vam da se isplačete umjesto da se plašite svojih emocija i osjećaja. On će vas pokušati potaknuti na najbolje manifestacije vaše ličnosti, na samoizražavanje i komunikaciju. Ako vas ne uzdiže u nebesa - to nije vaš čovjek. 



Pravi tip će vam pokazati stvari koje će vam pomoći da naučite voljeti sebe. Pomoći će vam da prihvatite vlastito tijelo, neće ga ismijavati. Mentalno, fizički i emocionalno ovaj će vas čovjek prihvatiti i neće se umoriti od komplimenata koje vam daje. 

Pravi muškarac uspijeva primijetiti ono najbolje u vama. Voljeće sve što vidi: karakter i izgled. Kod takvog muškarca znaćete da nije u pitanju slatkorječivost - znaćete da je pred vama pravi zreli muškarac koji ne igra igre i ne plaši se onoga što osjeća.



Možda mu još uvijek ne vjerujete u potpunosti, ali on već u potpunosti vjeruje vama. Trebali biste zahvaliti sudbini kad se takav čovjek pojavi pored vas. On nije poput ostalih, ne treba tražiti utjehu u zagrljaju druge žene i ima dovoljno odlučnosti. Takav je pravi muškarac i ne pristajte na manje.

Pokreće Blogger.