Nekad prava ljubav dolazi nakon mnogo propalih: Kako prepoznati onu pravu

Oporavak od svih negativnih emocija koje dolaze sa lošom vezom može biti izazov ali i dobar učitelj. 


Nekad je potrebno proći dosta loših veza da bi naišli na pravu. Mnogi će proći kroz loše veze sa pogrešnim ljudima. Možete ih prepoznati po tome što sa njima nećete biti u potpunosti srećni. Takvi vam vjerovatno neće pružiti budućnost o kojoj ste sanjali. Niti opravdati vaša očekivanja. 

Takav partner vam ne bi mogao pomoći da postignete ono o čemu ste sanjali. U tome nema ništa loše, jer ne možete znati kako će veza završiti, a ljubav vašeg života ponekad dođe nakon najvećih grešaka. Svako je zaslužio osobu koja će ga voljeti svim srcem.



Kako prepoznati onu pravu: U početku možda ćete sumnjati i nećete odmah otvoriti svoje srce. Pokušaćete se zaštititi jer vas je prošlost nečemu naučila. Oklijevaćete, ali to je u redu. Ljubav vašeg života strpljivo će čekati dok ne budete spremni. Možda će vam trebati puno vremena i ličnog prostora, ali s vremenom se stvari poslože.

Prava osoba biće ljubazna i strpljiva. Takav partner neće igrati igre sa vama, neće manipulisati i činiti ništa zbog čega se vi možda nećete osjećati dobro. Rado će vam skuhati romantičnu večeru i neće vam zamjeriti ako pogriješite. Za pravu osobu pravila ne postoje - činiće sve da vama ugodi.



Biće nježan i razuman jer zna koliko imate ožiljaka na duši. Učiniće sve što je u njegovoj moći da vas izliječi. Moći će vas voljeti uprkos svim vašim manama. Ne budite tužni ako ste u prošlosti pogriješili. Imajte na umu da vas, kad je ljubav u pitanju, vaša druga polovina možda čeka odmah iza ugla.

Pokreće Blogger.