Neke žene žele savršenog muškarca, a same su daleko od toga: 7 loših navika u vezi

Nažalost, možete ljude odgurnuti od sebe svojim ponašanjem i izgledom, a da toga niste ni svjesni. 


A ako primijetite neke od dolje navedenih znakova, vrijeme je da zaustavite i preispitate neke svoje postupke. 1. Loše se ponašate prema drugima. Svi trebamo poraditi na svojoj ljubaznosti jer je ona najljepša osobina među ljudima. 

Svi se gnušamo na ljude sa lošim stavovima koji druge ponižavaju a sebe izdižu, i skoro da ne postoji muškarac kojem bi se takva žena svidjela. 2. Nije vas briga za vaš izgled. Koliko god vam zvuči frustrirajuće, izgled je bitan. Kao što žene ne privlače zapušteni muškarci, tako je i obrnuto. 



3. Opsjednuti ste djecom i brakom, ili postavljate muškarcu određene rokove. Ako na prvom spoju počnete razgovarati o djeci i koliko ih želite, muškarac će vjerojatno pobjeći. Čak i ako želi i porodicu i djecu, to će mu izgledati kao da vršite pritisak i požurujete stvari. 

4. Telefon vam je zanimljiviji od muškarca. Stavite telefon na stranu. Ako želite da se muškarac zanima za vas, počnite gledati njega, a ne ekran pametnog telefona. 5. Pretjerana ljubomora. Ljubomora, pogotovo kad dođe do rane veze, ne čini vas najpoželjnijom opcijom za muškarca. Naprotiv, to vas čini ludim. 



6. Ponašate se kao kraljica drame. Ako loše govorite o drugim ženama, i stalno napominjete da "niste poput svih ostalih djevojaka", tim stavom ga možda otjerate. Muškarci ne vole drame. Treba im životni partner, a ne još jedna epizoda rijalitija. 

7. Vrlo brzo izgubite živce. Ljutite li se ako se momak ne ponaša onako kako vi želite? Da li mislite da biste sada trebali napraviti scenu ili vikati na njega kako bi ga "naučio lekciju"? Ako je tako, muškarci će vas jednostavno početi izbjegavati, smatrajući vas "ludima".

Pokreće Blogger.