Kako se približiti znakovima Zodijaka: Strijelcu pohvalite inteligenciju - Blizancima duhovitost

Ako želite da se približite nekom horoskopskom znaku učinite to onako kako bi oni to voljeli.


Ovan: Oni vole biti u centru pažnje. Ako im se želite približiti obavezno ih pohvalite, za svaku glupost koju učine. Bik: Obožavaju osobe koje im daju komplimente zbog njihovog izgleda. I što češće čuju riječi o svojoj ljepoti i atraktivnosti to će im samopouzdanje rasti više. 

Blizanci: Njima treba potvrda da je s njima uvijek zabavno i zanimljivo. Žele ostaviti dojam duhovite osobe pa ako im se želite približiti ili ulizivati iskoristite tu kartu. Rak: Lijepe riječi ih nadahnjuju. Od pohvala naprosto rastu, a pogotovo ako su upućene njegovoj osjećajnosti. 



Lav: Najbolja nagrada za njih ako im kažete kako su najzgodniji i najpametniji na svijetu. Sa takvim izjavama kupićete njegovu pažnju. Djevica: Njima ćete se približiti ako ste poput njih - uredni, pedantni i organizovani. U suprotnom ne pokušavajte. 

Vaga: Najviše im prijaju izlasci u društvo u kojem možete zablistati u punom sjaju svog šarma. Čak i kada nisu u centru pažnje vi se potrudite da se tako osjećaju. Škorpija: Njima ćete se približiti tako što ćete reći da ste spremni za zanimljivu avanturu. 



Škorpijama treba "partner u zločinu" i biće im drago da to neko želi biti. Strijelac: Biće oduševljeni ako čuju komplimente u vezi njihove inteligencije i preduzetništva. Jarac: Zbog činjenice da se neprestano uče i usavršavaju, potrebna im je usmena potvrda da imaju široko znanje. 

Vodolija: Njima se možete približiti tako što ćete im pokazati da vam mogu vjerovati. Uvijek im godi društvo onih koji imaju hrabrost da budu ono što jesu bez obzira na to što okolina misli. Ribe: Pohvalite njihovu kreativnost i izbjegavajte pričati o tome koliko su osjetljivi - osjetiće se kao papučari.

Pokreće Blogger.