Biti privlačna je puno više od lijepog lica: Kako izgleda žena u koju se vrijedi zaljubiti

Postoje žene u koje se vrijedi zaljubiti i boriti za nju. Takve žene su rijetki dragulj, prepoznajte ih:


Biti privlačna muškarcu mnogo je više od lijepog lica. Osoba u koju se vrijedi zaljubiti je ona koja je već spremna za ljubav. S njom ćete htjeti provesti svo svoje vrijeme. Spremna je promijeniti svoj život, i prilagoditi ga vašim potrebama. 

Osoba u koju se vrijedi zaljubiti učiniće sve da se osjećate sigurno s njom u vezi. Ona zna ko je i koliko drugima može ponuditi. Ne treba nekoga drugog da je učini potpunom jer ona je već sebe učinila potpunom. Zadovoljna je s onim što jeste.



Ima određene vrijednosti i standarde, i ne boji se držati do njih. Ne može je otpuhati svaki vjetar i novi trend. Ne boji se isprobati nove stvari, ići na nepoznata mjesta i jesti novu hranu. Ne oklijeva naučiti nove stvari koje se čine izazovnim i zanimljivim. 

Može izgledati predivno u potpeticama i jednako dobro u trenerki i patikama za trčanje u drugom. Može nositi lepršavu suknju jednako udobno kao što nosi svakodnevni jeans. Nije sklona koristiti vulgarne riječi. Zna kako se smijati i to često koristi. Jednostavno zna kako biti dama.



Žena u koju se vrijedi zaljubiti prihvata svoju prirodnu ljepotu bez kompleksa i drame. Osjeća se ugodno u svom tijelu i kada nije tip top sređena. Spremna je uvijek drugima pomoći, čak i kad drugi kažu da ne treba toliko davati ona će i dalje to činiti. Takve žene su dragulj i vrijdi ih sačuvati za sebe.

Pokreće Blogger.