Šta mjesec rođenja govori o ženi: Rođene u Septembru osvetoljubive - U Maju dvolične

Šta mjesec rođenja govori o vašem karakteru? Sada to analiziramo. Pročitajte u nastavku teksta:


Januar: Predstavnice ovog mjeseca poznate su po svojoj organizaciji, urednosti i inteligenciji. Znate kako druge učinite sretnima jer ih uvijek slušate i znate šta vole. Februar: Tihe ste, stidljive, skromne ali niste naivne. Itekako se znate izboriti za sebe. 

Volite svoju slobodu, zbog čega vas je jako teško vezati za sebe. Mart: Dame rođene u martu su vrlo kreativne i maštovite. Žive u vlastitom svijetu, zbog čega se obično posvećuju nekoj vrsti umjetnosti. April: Veoma ste tvrdoglave, impulsivne i volite naređivati.



Ta vaša osobina neće se svidjeti mnogim muškarcima. Ipak,posjedujete prirodnu harizmu i okružene ste uvijek dobrim ljudima. Maj: Žene rođene u maju su obično nestabilne i promjenjive. Odatle dolazi ta "dvoličnost". Danas će željeti jednu stvar, a sutra nešto sasvim drugo. 

Jun: Ako ste rođene u junu, romantične ste, ali i jako ljubomorne. Uživate u ljubavi, romantici i dugim razgovorima - zbog čega vam se ljudi rado povjeravaju. Jul: Dame rođene u julu žive za avanture i najvažnije im je dobro se zabaviti. 



Izvana djeluju samopouzdano i veselo, ali iznutra često kriju bol koju nikada ne pokazuju pred drugima. Avgust: Atraktivne ste, hrabre, velikodušne i duhovite. Lako se izborite za novac i za ono što želite. Septembar: Imate velika očekivanja od drugih ljudi, zbog čega ste često razočarate.

Izuzetno ste tvrdoglave i sklone osveti. Vaša osvetoljubivost vam ne dozvoljava da ljudima lako oprašatate. Oktobar: Dame rođene u oktobru su rođene pod sretnom zvijezdom. Pred njima su uvijek velike mogućnosti. Međutim, vrlo lako se naljute zbog čega lako gube prijatelje. 

Novembar: Tajnovite dame koje često skrivaju svoja istinska osećanja od drugih. Ne vole kad im drugi govore šta da rade, radije grade vlastiti put. Decembar: Žene rođene ovog mjeseca su velikodušne i iskrene. Ne vole se pretvarati pred drugima i mrze ograničenja.

Pokreće Blogger.