Pun Mjesec i pomračenje 30. Novembra: Period ostvarenja koje treba iskoristiti, tvrde stručnjaci

30. Novembra nas očekuje Pun Mjesec i pomračenje što donosi nove promjene, kažu stručnjaci.


Astrolozi vjeruju da je Puni Mjesec vrijeme pojačane energije, aktivnosti i emocija. Snazi energije Punog Mjeseca možete pristupiti otprilike sedam dana: tri dana prije Punog Mjeseca, na dan Punog Mjeseca i tri dana nakon kada  bi se trebali više posvetiti poduhvatima koje imate u planu.

Pun Mjesec predstavlja naš “unutrašnji svijet”, naše skrivene emocije, želje, strahove, brige i snove. Predstavlja naše osjećaje, nesvjesna uvjerenja i prošlost. Pun Mjesec nam nudi mogućnost da osjetimo, učimo iz prošlosti i kreativno izrazimo ono što jesmo. 



30. novembra imamo pun Mjesec i pomračenje u znaku Blizanaca. Pomračenje se u astrologiji smatra prelaskom: Izlazak iz jedne životne faze i prelazak u drugu. Uvijek mnogo dublje i intenzivnije doživljavamo pomračenje Mjeseca, zato što ova planeta predstavlja ono najkrhkije, najemotivnije u nama.

Mjesec predstavlja onaj naš dio kojem je najviše potrebna sigurnost i spokoj – našu dušu. Takođe, predstavlja sve ono gdje mi tražimo sigurnost – u emotivnom odnosu, u poslu, materijalnoj stabilnosti, porodici, prijateljima. Zbog toga će naše emocije i osjećanja biti značajno jači



U danima prije i poslije pomračenja Mjeseca očekujte intenzivna i promjenjiva osjećanja. Ovaj Pun Mjesec će biti u Blizancima, tako da ćete to izdržati mnogo lakše. Možda ćete osjetiti potrebu i želju da se povežete sa prirodom, ali bolje je ostati kod kuće. Pun mjesec probudiće vašu "unutrašnju lošu stranu" zbog čega ćete možda često ulaziti u svađe i rasprave. Ako ste imali u planu neke nove poslovne projekte to će biti idealno vrijeme da započnete.

Pokreće Blogger.