Džordž Klunija je uspjela promijeniti samo jedna stvar - Žena: Amal ga je naučila važne lekcije

Jedna stara poslovica kaže stvar "Pravi planove da ti se onaj gore smije", tako je i Džordž Kluni planirao čitav život provesti kao momak, nije ni slutio da mu život sprema nešto drugo.


Poznati glumac Džordž Kluni je planirao čitav život da ostane neženja i da osvaja žene širom svijeta. Bio je siguran kako se nikada neće oženiti, niti imati djecu. Mislio je da se neće moći promijeniti i da neće moći biti vijeran svojoj ženi.

Ali, nije ni slutio u kakvoj zabludi je bio. Njegov stav ništa nije moglo promijenit... ništa, osim prave žene - Amal Kluni za kojom je ovaj šarmer naprosto odlijepio. Ona je od vječitog neženje i ženskaroša napravila vijernog muškarca i oca dvoje djece, naučila ga važnim lekcijama i pokazala šta je smisao života.



"Uvijek sam govorio: 'Nikad se neću oženiti. Neću imati djecu.' ... Radiću svoj posao, imam sjajne prijatelje, život mi je sjajan, dobro mi ide ", rekao je Džordž Kluni i nastavio: "Tada nisam bio svjestan koliko je moj život zapravo bio nepotpun, sve dok nisam upoznao Amal. 

A onda se sve promijenilo. Tada sam shvatio da je moj čitav život bio zapravo prazan i da mi je nedostajalo nešto poput nje. Nikad nisam osjetio da mi je nečiji život beskrajno važniji od vlastitog." Popularni glumac je izjavio da je sve dobilo još veći smisao kada su 2017-te godine dobili blizance.



"Decenijama sam bio onaj tip koji se naježi kad čuje dječiji plač, a sad sam neko ko ima djecu." To što je nekada smatrao srećnim životom ispostavilo se da je bio veliki promašaj. Istinski smisao života i ljubav je spoznao kada je upoznao svoju ljepšu polovicu i postao otac.

Pokreće Blogger.