Prava žena može promijeniti i najvećeg ženskaroša: 7 načina kako uticati na ponašanje muškarca

Ako ste jedna od onih žena koja je zaljubljena u ženskaroša vrijeme je da naučite kako ga promjeniti.


1. Pronađite razloge takvog ponašanja. Većina muškaraca postaju ženskaroši zbog prethodnih loših iskustava. Pokušajte analizirati svoju vezu i pronaći razlog švrljanja vašeg partnera. Možda se ne brinete dovoljno o sebi ili možda mu malo vremena posvećujete? 

2. Budite kategorični. Pokažite svom mužu svoj stav prema ovom pitanju, neka zna da ne praštate prevaru, uplašite ga raskidom. Vodite razgovor u mirnoj atmosferi i jasno stavite do znanja da niste zadovoljni njegovim ponašanjem i avanturama. 



3. Često ga hvalite. Prava žena može promijeniti i najvećeg ženskaroša. Stoga ga češće hvalite, povećavajte njegovo samopoštovanje, recite da je najbolji na svijetu i da je stvoren za velike stvari. 4. Pustite da ima hobi. Jasno je da ne želite ženskaroša pustiti da ide igdje bez vas ali ako ga počnete gušiti i davati ultimatume tek ćete ga tako otjerati od sebe. 

Naučno je dokazano da muškarci više vremena provode kod kuće kada im žene dopuštaju da idu gdje hoće, dok oni koji imaju zabrane iz inata i pobune izlaze sve češće. 5. Pružite dovoljno ljubavi. Pokušajte voljeti svog partnera i pokazati mu tu ljubav. 



Muškarac naprosto cvjeta od ljubavi, ali samo ako mu se pruži na pravi način. 6. Stvorite pravila i navike. Neka vam porodično pravilo bude zajednička večera kod kuće, dogovaranje praznika i piknika ili zajedničko putovanje, ali vikende provodite u aktivnostima na otvorenom. 7. Iznenadite ga. Poklonite mu nešto što je želio imati. Muškarci vole maštovite žene, budite takve i u krevetu.

Pokreće Blogger.