Neki ljudi magnetski privlače, ali ih je teško voljeti: Takvi obično dolaze u obliku 3 znaka Zodijaka

Neki od horoskopskih znakova privlače suprotan spol poput magneta ali je teško s njima izaći na kraj.


Djevica: Djevice su hladne, praktične i nezavisne. U većini odnosa pristupaju s analitičkog gledišta. Ne dozvoljavaju lako da priđete njihovom srcu i dugo će vas držati na distanci. Što znači da su šanse za sticanje njihovog povjerenja jednake nuli. 

Stoga, oni koji uspiju prevladati ovu udaljenost mogu biti sretni i ponosni na svoja postignuća. Škorpija: Teško je razumjeti što im je zapravo u glavi, a njihov obožavalac može biti uvjeren da Škorpija zapravo ne zna šta želi (to je samo način da dominira i drži situaciju pod svojom kontrolom). 



Drugi problem je Škorpionova znatiželja, tačnije, sklonost postavljanju pitanja, zbog čega se njegovi sagovornici često osjećaju kao da su u policijskoj stanici. Ako posumnjaju da ih neko vara, Škorpije se pretvaraju u prave agresivne osvetnike.

Strijelac: Predivan i zahvalan partner, ali samo kratkoročno. Bez obzira zanimaju li vas kratke romanse, ležerne veze bez obaveza ili veza za stalno, Strijelac će vas zasigurno osvojiti. Ali ako planirate dugu i ozbiljnu vezu, vjerovatno ćete biti razočarani. 



Strijelac je mentalno i fizički aktivna osoba koja je stalno u pokretu u potrazi za novim izazovima. Ne zanima ga stalna veza, to njega samo nervira i usporava, osim ako ne upozna osobu koja ga zaista zanima i uzbuđuje. U odrasloj dobi Strijelac postaje fleksibilniji pa sa tim pristane da se skrasi, ali do tada izgubite mnogo živaca sa njima.

Pokreće Blogger.