Najgluplje fore koje muškarci prosipaju ženama: Prave dame ne padaju na otrcane fazone

Koja je najgluplja muška fora sa kojom vas je pokušao osvojiti? U nastavku izdvajamo najgluplje.


Muškarci ponekad imaju tako glupe fore za udvaranje da je to naprosto presmješno za čuti. Međutim, iako su mnoge od njih možda previše direktne i vulgarne, postoji dosta žena koje bi se na njih upecale. Izdvajamo jedne od najotrcanijih fora na koje ni jedna žena ne bi trebala pasti.

"Pitam se kako te ne zabole noge. Zašto? Pa zato što mi po cijeli dan hodaš po mislima." "Izgledaš skoro pa savršeno…jedina loša stvar koju vidim na tebi su tvoje usne…zato što ne diraju moje!" "Poljubi me ako griješim, ali dinosaurusi i dalje postoje, zar ne?" 



"Vjeruješ li u ljubav na prvi pogled… ili da dođem opet?!" "Platio bih ti piće, ali bio bih ljubomoran na cašu, pa neću!" "Da sam zadnji čovek na svijetu sigurno bi mi dala." "Izvini jesi li ti mađioničar, jer ništa drugo ne vidim osim tebe?"

"E ćao, znam odličan način da potrošiš kalorije iz te čokolade." "Kupidon me nazvao. Zamolio te da mi vratiš srce." "Oprosti, ja sam umjetnik i moj je posao posmatrati lijepe žene." "Jesi li ti religiozna, jer ti si odgovor na moje molitve?" "Jao, izvini. Izgubio sam moj broj telefona, pa jel mogu da dobijem tvoj?"



"Nadam se da znaš pružiti prvu pomoć jer si mi oduzela dah!" "Da li si znala da je tvoje telo 65% voda, e pa ja sam žedan?". "Jel mogu da te pratim do kuće, jer meni roditelji kažu da pratim svoje snove?". 

Pokreće Blogger.