Kako osvojiti srce Strijelca: On može biti najveći švaler, ali i najvjerniji partner - Sve zavisi od žene

Pod vladavinom Jupitera, planete optimizma, Strijelac neprestano širi spektar svojih interesa. 


Strijelčevi se okružuju pozitivnom atmosferom, jer su i sami vrlo pozitivni i veseli.  Uvijek pokušavaju shvatiti smisao života. Njihova potreba za nečim novim gura ih ka stalnom istraživanju i napredovanju. Strijelac voli istraživati druge kulture i zemlje. I sve to čini kako bi pronašao vlastitu istinu. 

Što se tiče ljubavi možda se namučite dok osvojite njegovo srce. Strast Strijelca se manifestuje optimizmom i uživanjem. Za Strijelca je bitno da ga poštujete. Ako ga ne shvatate ozbiljno mogao bi se uvrijediti. Osvojićete ga prvenstveno tako što ćete mu pokazati poštovanje. 



Ako vršite pritisak ili pokušate manipulisati sa njim na neki način poželjeće da pobjegne od vas. Ako se okrene i ode, pustite ga da se ohladi umjesto što ćete pojuriti za njim. Tada bi vaš sljedeći pristup trebao biti vrlo smiren i ponizan. Obrazlaganje ili pokušaj dokazivanja da ste u pravu kod Strijelca nikada neće proći. 

Ako dobije ono što želi prelako - brzo će mu to i dosadit. Strijelac želi da u vezi stvari idu glatko. Ako veza ne funkcioniše ili Strijelac osjeća da nemate ništa zajedničko, produžiće dalje bez da se osvrne. Strijelac nije tako samostalan kao što se čini. 



Instinktivno zna u koga treba imati povjerenje, a od koga se treba udaljiti. Iako se čini da voli biti sam, ono što priželjkuje je jak partner koji može držati korak s njim. Kao i svi vatreni znakovi, Strijelac je idealist i perfekcionist. Neće pristati na kompromis kada je u pitanju ljubav. 

Ironično, Strijelac može biti najveći igrač u zodijaku, ali može biti i najposvećeniji partner - sve zavisi od osobe sa kojom je u vezi. Kako znati je li zaljubljen? Pitajte ga i on će vam reći. Strijelac će otvoreno reći šta misli o vama i šta osjeća.

Pokreće Blogger.