Horoskopski znakovi koji vole dobro pojesti: Blizanci su skoro uvijek gladni, Vage nemaju mjere

Astrolozi vjeruju da je naš astrološki znak povezan i sa načinom na koji se hranimo i izgledamo.
Izdvajamo nekoliko horoskopskih znakova koji su veliki ljubitelji hrane i dobrog zalogaja.


Blizanci: Prejedate se jer ne znate šta bi drugo. Vi skoro da ste uvijek gladni. Hrana je uvijek tu i nikada vas nije iznevjerila zato ste joj uvijek vijeran prijatelj. Ovan: Strastveni Ovan voli zapovijedati i želi da sve bude upravo onako kako on želi.

Ako mu planovi iz bilo kojeg razloga propadnu, kreće putem samouništenja i sreću pronalazi u hrani. Za nekoliko dana može se poprilično udebljati.  Sreća je što im je metabolizam takad da se ne vidi koliko jedu. Bik: Kad kažete Biku da mora voditi računa o tome koju hranu jede, osjeća se uvrijeđeno. 



Bik ima urođenu tvrdoglavost, pa ga takvi komentari samo tjeraju da jede još više. Rak: On često nema moralnu snagu da se nosi sa problemima koje život nosi.. U takvim okolnostima frižider mu postaje glavni saveznik, njegova desna ruka i spasitelj. 

Vaga: Kao hedonistu, Vagu hrana privlači po prirodi. Predstavnici ovog znaka nisu upoznati sa umjerenošću - ni u hrani, ni u trošenju novca. Strijelac: Elementarni Strijelac ni u čemu ne poznaje granice. Ponekad se trudi da upravlja stvarima, a ponekad pušta da sve ide svojim tokom.



Više voli da se opusti i bude lijen do zadnjeg, a onda mu hrana postaje najbolji prijatelj. Riba: Ribe su najdepresivniji znak zodijaka. Kad im se učini da su ih svi napustili i da im je sudbina nemilosrdna, počinju svoju tugu liječiti ukusnom hranom u neograničenim količinama.

Pokreće Blogger.