Kako se ponašaju znakovi Zodijaka kada se zaljube: Ribe ne skidaju osmjeh s lica

Shodno svojim karakteristikama svaki horoskopski znak drugačije reaguje na zaljubljenost.


Ovan: Ovan je jako znatiželjan kada se zaljubi. Jako ga zanima vaš život i postavlja puno pitanja. Osjetićete da ste glavni predmet njegovog interesa. Kada se Ovan zaljubi, želi znati sve o vama. Bik: Bik jeste tvrd orah, ali kad se zaljubi zna isplanirati lijepo udvaranje s cvijećem i poklonima. Ako to dočekate znajte da ste upotpunosti osvojili njegovo srce. 

Blizanci: Ne znaju kako sakriti osjećaje kada je ljubav u pitanju. Jako su vezani za osobu u koju se zaljube, pa će se uvijek truditi da budu oko vas. Rak: Pokušaće vas nasmijati. Rak je vrlo emotivan znak, i kada se zaljubi vaš osmjeh će mu biti prioritet.



Lav: Lavovi su poznati po naduvenom egu, ali kad se zaljube, žele biti samo vaši. Učiniće sve da pokažu da ste vi ta prava ljubav. Djevica: Ponaša se kao da je ne zanimaš. Djevica je vrlo oprezna kada nije sigurna je li treba ulaziti u vezu sa nekim, i zbog toga izgleda kao da nije zainteresovna. Ne brinite zbog toga, s vremenom će on otvoriti svoja osjećanja prema vama. 

Vaga: Postaće neodlučna kada se zaljubi. Vage su sjajni romantičari i uvijek su na oprezu. Kad se zaljube, njihov svijet se preokrene, pa su vrlo oprezni i pokušavaju izvagati prednosti i nedostatke prije nego što sebi dopuste istinsku ljubav. 



Škorpija: Postaje tajnovita. Možda djeluje hladno, ali duboko u sebi je samo zbunjena. U glavi već razvija filmove da se možda viđate s drugima ili da imate pogrešne namjere. Strijelac: Želi stalno raditi nešto s tobom. Kad se zaljubi planiraće s vama vikend putovanje i pokazati vam prekrasna mjesta koja nikada niste vidjeli. 

Pokušaće otkriti možete li mu biti putnički partner, što je njegova najveća strast. Što više toga želi doživjeti s vama, to ga više zanimate. Jarac: Postavlja vam pitanja o budućnosti. Jarac voli da pravi planove i slijedi ih. Ne voli biti u neizvjesnosti i neće ga zanimati veza ako shvati da ona ne vodi nigdje.  

Vodolija: Ako Vodolija stavi sve svoje obaveze u drugi plan a vas u prvi - očigledno je zaljubljena. Njima su obaveze i poslovi od velike važnosti i samo ljubav može zauzeti to mjesto. Ribe: Kad se Ribe zaljube, to je očigledno - stalno se smješkaju poput djeteta iz osnovne škole. Osmjeh im je stalno na licu u prisustvu osobe u koju su zaljubljene i teško će sakriti da su na sedmom nebu.

Pokreće Blogger.