Dame Zodijaka idealne za brak: Žena Rak možda stvara mnogo drame, ali ima ogromno srce

Astrološki sručnjaci su analizirali koje su žene Zodijaka najbolje za brak i došli do rezultata.


Rak: Ako ste uspjeli osvojiti naklonost žene rođene pod znakom Raka, vi ste pravi sretnik. Ona će biti spremna pratiti vas čak i do kraja svijeta. Osjećanja takve žene su uvijek vrlo jaka. Ponekad to dovodi do pretjerane drame ali ako je ljubav dovoljno velika moći ćete se izboriti sa tim. 

Uz nju ćete se osjećati kao kralj. Svaki muškarac bi volio zagrliti upravo takvu ženu nakon napornog radnog dana. Djeca su joj svetinja, i zato ona njihove potrebe često stavlja iznad svojih potreba. Od svog muškarca očekuje naklonost, brigu i iskrenost. 



Lav: Žena Lav je snažna i stroga. Ovo je pravi ratnik nevjerovatne snage i sposobnosti. Ali još uvijek joj treba neko u blizini kako bi joj pomogao oko stvari koje ne može sama. Divićete joj se. A ona će uložiti u vašu vezu mnogo ljubavi i lojalnosti. S njom ćete napokon naučiti šta je prava ljubav. 

Za svoju djecu spremna je boriti se poput lavice. Ona je spremna boriti se za vezu i ako joj neko pokuša naštetiti, neće se dobro provesti. Očekuje od svog muškarca da je gleda sa ponosom i divljenjem. Jarac: Ulaže nevjerojatne napore da postigne sve svoje ciljeve, ali nikada nećete vidjeti ni kap znoja na njenom plemenitom čelu. 



Ova žena može se nositi sa stvarima koje bi slomile svakog muškarca. A ona to radi toliko pažljivo i s takvim dostojanstvom da nehotice sumnjate da li ste je uopšte vrijedni. Ako mislite da zaslužujete biti s njom, prvo se pobrinite da će vaša ljubav biti dovoljno jaka da je pratitie.

S njom ćete svakog dana postajati sve bolji i bolji, sve dok jednog dana ne shvatite da ste se od žabe pretvorili u princa. Ona te razumije bolje nego ti sebe. A kako bi vam oslobodila puni potencijal, daće sve od sebe.

Pokreće Blogger.