U čemu su loši horoskopski znakovi: Ribe previše osjetljive, Blizanci ne znaju čuvati tajnu

Ponekad vaše snage čine vašu ličnost krajnje nepodnošljivom. Škorpije su vješti manipulatori, a Jarčevi će vas iskorititi za vlastiti uspjeh. Svaki horoskopski znak ima nešto u čemu je loš.


Ovan uvijek mora biti glavni. Ovan je uvijek gazda. Iako je dobra stvar što su Ovnovi energični i mogu biti dobre vođe, problem nastaje kada trebaju raditi u timu. Tu slabo fnkcionišu i obično iritiraju sve u timu. Bik je lijen. Bik voli novac ali ga u ostvarivanju istog često sprečava ljenost.

Bliznaci ne znaju čuvati tajnu. Ako imate prijatelja blizanca, znajte da on uvijek ima dvije strane – jedna strana obećava da vaše tajne neće izaći na vidjelo a druga strana ipak otkriva vaše tajne.. Oni ne znaju držati jezik za zubima ali to nije uvijek namijerno. 



Rak sve shvata veoma lično bez obzira ima li to ili nema veze s njima. Lav uvijek mora biti u centru pažnje. Lavovi imaju veliki ego - i ne mogu to držati pod kontrolom. Oni su vrsta ljudi koji bi obrisali post na Instagramu ako ne dobiju dovoljno lajkova. 

Djevice su jako kritične. Ono što vi nazivate osuđivačkim, Djevica bi nazvala perfekcionizmom. Često komentarišu druge i bez mnogo razmišljanja. Škorpije su majstori manipulacije koji oko sebe imaju opojan vazduh koji privlači ljude. Jednom kad uđete u raspravu s njom, dobro ćete se opeći. 



Strijelac ne zna zatražiti pomoć. On je nezavisan, usamljeni vuk koji savladava svijet sam. Te ih osobine u stvari vode ka uspjehu, ali nekada znaju biti i prepreka. Jarac je interesdžija. Ako imate nešto što Jarac želi, možete se kladiti da će vam se on približavati dok ne dobije isto to. 

Ako ste Vodolija, imate takav um koji se neće baviti tom dosadnom papirologijom na svom dnevnom poslu jer ste zauzeti sanjanjem o budućnosti u kojoj će vas kompjuter zamijeniti. Ali to može nervirati sve sa kojima radite jer ispadate hvalisavi. 

Ribe su previše osjetljive. Vi imate tendenciju biti prilično pesimistični i često odustajete od planova i ako pomislite kako bi sve moglo poći po zlu, čak i da ne probate.

Pokreće Blogger.