Astro analiza za Oktobar: Škorpiju očekuje susret sa posebnom osobom iz prošlosti

Donosimo vam astrološku analizu za mjesec Oktobar 2020. godne. Kome se to zvijezde osmjehuju?


Ovan: Ovaj mjesec traži da se malo manje fokusirate na sebe i budete pažljiviji kako stvari koje radite (ili ne radite) utiču na druge. Svojim riječima i postupcima možete pozitivno uticati na druge. Možda će biti potrebno voditi neke teške, ali bitne razgovore. Ravnoteža i zadovoljstvo su ključni. Napredak u karijeri.

Bik: Ako se u posljednje vrijeme osjećate iscrpljeno, ovaj mjesec ćete se vratiti u normalu fizički i mentalno. Vaša kreativna energija je na vrhuncu, zato zaronite u kreativni projekat i iskoristite svoje talente. U međuvremenu, vrijeme je da unesete više ravnoteže u prehranu i raspored. 



Blizanci: Nivo stresa može biti velik, ali vrijeme provedeno kod kuće ili s ljudima koje volite daće vam predah. Sve u svemu, ovaj mjesec dobijate zeleno svjetlo da se uglavnom fokusirate na lijepe stvari. Romantične noći sa bliskom osobom će vam otvoriti nove horizonte.

Rak: Ovog mjeseca trebate odati sebi počast za sve sjajne stvari koje ste uradili u prethodnom periodu. Imate razne mogućnosti. Imate pravu kombinaciju šarma i duhovitosti kako biste stigli tamo gdje želite ići. Budite oprezni u svađama. 



Lav: Iako ne morate uvijek biti u pravu ili ulaziti u rasprave, apsolutno biste se trebali zauzeti za ono u šta vjerujete. A ako postoji nešto o čemu predugo šutite, to bi moglo izaći na vidjelo. Djevica: Vrijeme je da zavolite sve na sebi, ne samo lijepe komade. 

Ipak, ovo bi mogao biti dobar trenutak da uložite u stvari zbog kojih se osjećate dobro iznutra i izvana, dok radite na tome da budete sigurniji u svoju vrijednost. Vaga: Možda ćete otkriti da je bolje biti sam i raditi ono što vas čini sretnim, a ne biti povezan s ljudima koji vas uzimaju zdravo za gotovo ili neprestano pomiču vaše granice. 

Oktobar vam daje zeleno svjetlo da se fokusirate na sebe za promjenu, kao i priliku da skinete kamen sa svojih grudi. Propuštena prilika takođe bi se mogla vratiti. Smanjite nepotrebne troškove. Škorpija: Vjera i trud vode do uspjeha. Ovaj mjesec se fokusirajte na sebe i na svoj izgled - prijaće vam. Moguć susret sa posebnom osobom iz prošlosti. 

Strijelac: Nije dovoljno samo željeti nešto, već ćete trebati poduzeti ozbiljne korake da biste do toga stigli. Samo pazite da ne odustanete ako se stvari ne poslože odmah. Izbjegavajte tračeve i pazite šta pričate o drugima. U karijeri će se vaš naporan rad isplatiti.

Jarac: Osloni se na druge, Jarče. Mnogo se trudite ali shvatate da ne možete sve sami. Oktobar vam nudi priliku da svoju karijeru podignete na viši nivo. Budite sigurni u ono što radite. Vodolija: Ulazite u nepotrebne svađe i raspravke što će vam otvoriti oči i pokazati da niste uvijek u pravu. Poslušajte i druge šta imaju reći, nije sve samo crno i bijelo. U ljubavi se stvari ne mjenjaju. 

Riba: Ovaj mjesec će vas primorati da izađete iz svoje zone komfora. Ono što ste još odavno htjeli ostvariti biće stavljeno na pauzu ovaj mjesec. Ne dozvolite da vas tuđe razmišljanje izbaci iz takta. Na ljubavnom planu stvari će se posložiti i konačno ćete uživati u društvu osobe koja vam se dopada.

Pokreće Blogger.