Najveći frajeri Zodijaka prema astrolozima: Bikovima je teško odoljeti

Ko su najljepši muškarci u horoskopu? Astrolozi izdvajaju njih 3 koji najlakše osvajaju mnoge žene.


Bik: Bikovi su oni tipovi muškaraca za kojima žene uzdišu. Oni osvajaju svojim drskim i pomalo grubim stavom što većina žena smatra privlačnim. Čak i kad nisu fizički savršeni imaju neku neobičnu ljepotu koja privlači. Teško im je odoljeti. Iako su vrlo temperamentni, Bikovi su izrazito nježni i skloni ugađanju svojoj partnerki.

Čak i kada veza naiđe na prepreke, oni ne posustaju i bore se, posebno ako primijete da je i njihovoj partnerki stalo da spasi vezu. Najviše ih privlače snažne žene s izraženom ambicioznošću i optimističnim duhom. Strijelac: Muškarci rođeni u znaku Strijelca uvijek su oni koje ćete prve primijetiti.



Oni su najčešće visoki i sportski građeni. Takođe, zbog njihovog avanturističkog duha i nevjerojatno pozitivne energije Strijelčevi će vas oboriti s nogu i svojim pričama koje su sve samo ne dosadne i obične. Uz to, Strijelčevi imaju vrlo snažan smisao za humor, što ih, naravno, čini još privlačnijima. 

Vaga: Muškarac Vaga je naprosto neodoljiv. U njega se lako zaljubiti na prvi pogled. U ovom znaku rađaju se najveći kavaljeri horoskopa koji osvajaju žene svojim neodoljivim šarmom. Vage vole da daju komplimente i jako su pažljivi prema svojim partnerkama pa su žene koje ih uspiju upecati prave srećnice. 



Ipak, muškarci u ovom znaku jako vole da koketiraju, što njihove partnerke može da izludi. Obično se ne upuštaju ni u šta više od flerta i vjerni su u vezi. Neki od najpoznatijih muških Vaga su Mat Dejmon, Bruno Mars i Hju Džekman.

Pokreće Blogger.