Da li vas neko potajno voli: 10 znakova da postoji osoba koja je zaljubljena u vas

Ljubavni terapeuti smatraju da možete otkriti da li vas neko potajno voli na osnovu nekih karakteristika:


1. Često izvinjavanje: Ako nastojite da u nekoj vezi održite mir i harmoniju to je dovoljan dokaz da vam je stalo do tog odnosa. Zbog toga biste trebali obratiti pažnju na to koliko često vam se drugi izvinjavaju, možda postoji jedna osoba koja se često izvinjava za sve i gaji velike emocije prema vama. 

2. Skoro u svemu se slaže sa vama: Ako neka posebna osoba, uprkos svemu, uvijek ostane uz vas, to može biti očigledan znak bezuvjetne i bezgranične ljubavi prema vama. 3. Izrađuje zajedničke planove. Razgovara li ta osoba uvijek s vama o planovima za blisku ili dalju budućnost? Vjerovatno vas zaista voli.



4. Želi vas što bolje upoznati. Onaj ko je zaljubljen on će poželjeti da zna što više o vama. Želi vas bolje upoznati i postati dio vašeg života. Uvijek postavlja pitanja o vašem životu i porodici, dijeli informacije o sebi i radi ono što vi uživate raditi. 5. Upoznaje vas je sa svojim roditeljima. 

Upoznavanje roditelja je još jedan znak ozbiljnosti. Ako neka osoba misli da trebate upoznati roditelje (najvažnije ljude u životu) to znači da ste veoma posebna osoba u toj priči. 6. Sjeća se vaših važnih datuma i događaja. Sjeća li se važnih datuma i događaja u vašem životu? 



Ako je odgovor da, onda vjerujte da gaji emocije. 7. Uvijek ima vremena za vas. Ovo je još jedan znak ljubavi i poštovanja. Ovakvo ponašanje jasno govori koliko je neko zainteresovan za vas. 8. Šalje vrlo dugačke poruke. Ovaj znak nije uvijek relevantan, jer su svi ljudi različiti. Ipak, duge poruke - u pravilu ukazuju na to da ste od velikog značaja toj osobi. 

9. Podržava vas. Ako je neko spreman na sve da vas usreći - To radi iz čiste ljubavi.  10. Ponosi se vama. To sugeriše da vas zaista voli i želi imati u svom životu u budućnosti.

Pokreće Blogger.