Zašto raskidaju znakovi Zodijaka: Ovan odlazi kad nestane strasti, a kod Bika povjerenje

Svaki horoskopski znak ima svoje vrijednosti na osnovu kojih stupa u vezu ali i izlazi iz njih.


Ovan: Ovan će napustiti vezu onog trenutka kad osjeti da je strast nestala. Ovan je vrlo strastveno ljudsko biće. Uvijek će željeti da osjeti strast. Ne vide smisao posvetiti vrijeme ili energiju stvarima za koje ne osjećaju strast. Zato nikada ne bi željeli ostati u vezi koja je lišena strasti.

Bik: Bik odlazi kad se izgubi povjerenje. Ali isto tako, brzo bi otišli ako znaju da im ne vjerujete. Povjerenje će biti bitan aspekt bilo kojeg odnosa u kojem je Bik. Oni su odani kao i uvijek. Ali moraju biti sigurni da uvijek mogu računati na to da ćete biti tu za njih kad im bude teško.



Blizanci: Blizanci bi brzo napustili vezu ako imaju osjećaj kao da je komunikacija isključena. Blizancima će rasprava biti sve. Neće uživati u vezama s nekim za koga znaju da ne može razgovarati. Za njih će komunikacija biti jedini način na koji se dvije osobe mogu približiti jedna drugoj.

Rak: Onog trenutka kada ljubav nestane u vezi, Rak će početi sumnjati. Za Raka će prijateljstvo uvijek biti vrlo važno. Oni su emocionalno zahtjevni i uvijek se moraju osjećati voljenim. Inače ne bi vidjeli smisao u vezi s nekim. Lav: Lav bi ostao u vezi samo ako vidi koliko ste posvećeni.



Lavovi su ponosni ljudi. To znači da ne žele gubiti vrijeme na stvari koje ne dodaju vrijednost njihovim životima. Ako vide da se ne obavezujete njima, onda ni oni neće vama. Djevica: Djevica nikada neće ostati u vezi s vama ako vidi da je iskrenost ugrožena. Uvijek žele da stvari budu realne, i njima je važno da su s ljudima koji dijele iste vrijednosti.

Vaga: Za vage je romantika bitna. Morate znati da je Vaga romantična osoba u srcu. Žude za svim onim sentimentalnim stvarima koje jedna veza nosi, a ako ih ne dobiju u vezi onda odlaze. Škorpija:  Škorpiji je bitno da možete pružiti sretan i zdrav intimni život.

Oni su vrlo strastveni pojedinci, a za svoju strast uvijek traže oduška. Ako ih ne uspijete zadovoljiti s te strane, onda ih neće predugo zanimati odnos. Strijelac: Morate moći nasmijati Strijelca. Ako misle da nemate pravi smisao za humor, neće htjeti biti s vama. Oni su uglavnom optimistični i pozitivni ljudi. To znači da uvijek žele biti okruženi šaljivom i pozitivnom energijom.

Jarac: Jarac će trebati vašu pomoć i podršku. Oni su veoma ambiciozni i vrijedni. Kad osjete kako ih veza samo opterećuje, oni će je htjeti napustiti. Žele biti s nekim ko će ih podržati u njihovim izazovima. Vodolija: Vodolija neće htjeti biti s vama ako im ne date prostora i slobode.

Bez individualnosti, Vodolija će biti nemirna. Ribe: Kod Riba je bitan trud. Ako primijete da ne ulažete istu energiju kao i oni, to je problem. Samo će htjeti biti s nekim za koga znaju da bi bio voljan raditi jednako naporno koliko i oni kako bi se odnos održao.

Pokreće Blogger.