Astro prognoza za mjesec Avgust: Ovan u sukobu sa partnerom, nova veza za Raka

Mjesec će u ovom periodu, mjeseca Avgusta, imati najveći uticaj na predstavnike znaka Jarca. 


Ovan može biti u sukobu sa partnerom, Bik pred izazovima, Blizanci napeti, nova veza za Raka, produktivan mjesec za Lava, Djevica rješava stare probleme, Vaga radi na međuljudskim odnosima, mjesec novih početaka za Škorpiju, Strijelac ispravlja greške iz prošlosti, Jarac brine zbog finansija, Vodolija sklona raspravama, Ribu muče problemi sa kičmom i srcem.

Ovaj mjesec je odličan za razumijevanje sebe i rješavanje mentalnih problema koji vas muče ovih mjesec dana. Avgust 2020. obećava da će se mnogi ugodno osjećati u velikoj većini životnih sfera. Finale ovog ljeta idealno je za putovanja, i za romantična poznanstva.



Takođe je povoljno za velike financijske transakcije. Oni koji ciljaju na profesionalni uspjeh, ne bi trebali zaboraviti koliko je važan ljudski faktor. Cjenite one koji rade s vama u zajedničkom "timu" i ni u kojem slučaju ne budite arogantni.

Čudne epizode u ljubavnim vezama predviđene su kasnije ovog mjeseca. Možda govorimo o strastima, zbog kojih će sposobnost normalnog postojanja bez objekta iznenadne simpatije nestati. Dakle, avgust 2020. prilično je dobar za postizanje poslova.



Kolektivizam će ojačati tokom ovog mjeseca, što će olakšati planeta Jupiter. Ovaj će nebeski stanovnik postati glavni zaštitnik onoga što se događa na Zemlji. Povoljan aspekt Sunca na vaš horoskopski znak će vam omogućiti da planove sprovedete u djelo bez da se ulažu veliki napori. I dalje ćete biti veoma motivisani za posao ali ćete povremeno morati napraviti retrospektivu obavljenog da biste mogli nastaviti dalje.


Pokreće Blogger.