Astro analiza: Zašto su Bikovi najbolji prijatelji koje bi sebi mogli priuštiti

Svaki horoskopski znak ima svoje snage. Međutim, Bik ima jednu prepoznatljivu kvalitetu dostojnu stvarnog divljenja!


Evo 5 razloga zbog kojih je Bik najbolji prijatelj kojeg možete imati. 1. On je veoma posvećena osoba. Bik je najvjerniji od horoskopskih znakova. On cijeni dubok i smislen odnos pun uzajamnog poštovanja i ljubavi. Ova izvanredna osobina ublažava tvrdoglavu prirodu Bika.

2. Zna koje su stvari najvažnije u životu. Porodica mu je na prvom mjestu. Ljudi rođeni pod znakom Bika vole da uče i koriste svaku priliku da formiraju svoje mišljenje o osobi, događaju ili bilo kojoj temi. Nisu stidljivi pa sa tim uvijek kažu ono što misle.



3. Ima sjajan smisao za humor. Tvoj prijatelj Bik slatko će nasmijati sve oko sebe. Vrlo je vesela osoba, jer zna da je život prekratak da bi bio u stalnoj depresiji. 4. Prihvata te ko si. Bik živi po principu "ne sudite, ako ne želite biti osuđeni".

Ali to ne znači da vam neće reći svoje iskreno mišljenje. To ne znači da će ostati nijem ako vam nova haljina ne odgovara. I to ne radi da bi vas povrijedio, već zato što želi najbolje za vas i iskreno želi pomoći. 5. Na njega uvek možete računati.



U bilo koje doba dana i noći možete se osloniti na svog prijatelja Bika. Uvijek možete računati na njegovu podršku. U njemu možete imati prijatelja za cijelog života. Nisu li Bikovi neverovatni ljudi? 

Pokreće Blogger.