Ženske mudrolije: Da li ste u vezi koja nema budućnost - Uočite 15 znakova

Ako niste sigurni da li vaša veza ima perspektivu i budućnost obratite pažnju na 15 znakova.


1. Niste sigurni je li vrijedno predstaviti voljenu osobu roditeljima i prijateljima. 2. On provodi više vremena na poslu nego sa vama. 3. Radije ležite ujutro u krevetu i nemate volju da izađete sa njim negdje.. 4. Ljubite se otvorenih očiju i ne osjećate hemiju.

5. Volite odlazak u pozorište i posjećivanje izložbi, a interesovanja vašeg partnera su totalno drugačija, ili obrnuto. 6. Odmor zamišljate na različite načine (na primjer, on se dobro osjeća u klubu, dok bi vi radije ostali u udobnosti doma). 7. Jedan od vas ne želi djecu.



8. Čistoća unutrašnjosti njegovog automobila je vrjednija od vas i vaših želja. 9. Mišljenje njegove mame je važnije od vašeg. 10. Ima samo 29 godina i već najmanje 2 braka iza sebe. 11. Vaš partner ne želi da odgovara na neke telefonske pozive ispred vas.

12. Redovito se podsmijava vašim idejama i shvatanjima. 13. Više volite izaći na finu večeru, a vaš partner obožava brzinski hamburger. 15. Sebičan je u svojim željama. Nema prijatelje koji ga poštuju. Čovjek bez prijatelja pokazuje nestabilnost i nepovjerenje.



Ako pronađete barem nekoliko ovih stavki, to je razlog da ozbiljno razmišljate o tome želite li nastaviti ovu vezu. I ne nadajte se tome da će se jednog dana promjeniti. To rijetko kad uspije. Bolje razmislite da li možete u potpunosti prihvatiti ili se pomiriti sa tim osobinama svoje srodne duše.

Pokreće Blogger.