Ženske navike koje odbijaju mnoge muškarce: Prostačko izražavanje nikom ne prija

Ženske navike itekako mogu uticati na kvalitet veze i odnose sa muškarcima u budućnosti.


Previše šminke: Muškarci vole prirodne žene. Iako će malo make-upa samo istaknuti tvoju ljepotu, pritom ne treba pretjerivati. Nemoj izgledati kao druga osoba, ostani svoja i samo malo istakni dijelove lica na koje si ponosna. Previše sunčanja ili samotamnjenja:

I taman ten povezan je sa šminkanjem jer ponovo znači da nije prirodno. Ne vole vidjeti ekstremno taman ten koji je još k tome zarađen u studiju ili preparatima za samotamnjenje. Pretjerivanje s alkoholom: Samokontrola je naš prijatelj pa ako se kraj tebe nalazi frajer na kojeg si bacila oko, nemoj baš tada pretjerati s alkoholom.



Štoviše, nemoj nikad pretjerati. Možda te potakne saznanje da je muškarcima odbojno vidjeti ženu koja nije dovoljno odgovorna da se kontolira dok pije alkohol. Raščupana kosa: Nitko se ne budi sa savršenim izgledom pop dive. Ipak, muškarcima se više sviđa ako žena prije izlaska opere kosu, počešlja se ili barem napravi simpatičnu frizuru.

Plitke i materijalne žene: Barbie look ne znači da se žena mora ponašati kao "sponzoruša", gledati na to koliko on zarađuje, kamo je vodi i što joj kupuje. Žene koje znaju razmišljati, razgovarati i koje odišu inteligencijom muškarcima su uvijek zanimljivije.



Ako se žena vidi samo kao objekt, zašto bi je on gledao drugačije? Pokaži mu da te sretnom ne čini samo skupocjeni nakit i luksuzna putovanja. Loša oralna higijena: Ovo je vjerojatno situacija koju svi smatraju odbojnom. Jedan od nepisanih zakona naše civilizacije je osnovna i dobra oralna higijena.

Pranje zubi, korištenje zubnog konca i vodice za ispiranje trebalo bi biti svakodnevica, i to s više ponavljanja u danu. Poljubac i loš zadah jako su loša kombinacija. Vulgaran jezik i psovanje: Muškarca će uvijek prije privući dama nego "divljakuša s ulice". Elegancija, dostojanstvenost i pristojan vokabular puno su im privlačniji od vulgarnih riječi i psovki.

Pokreće Blogger.