Znakovi koji bi mogli pokazati da je muškarac izgubio interes - Uočite ih na vrijeme

Kada muškarac izgubi interes za ženu on često ne zna kako da izrazi svoja osjećanja i stavove.


U međuvremenu, žena oseća: nešto se promenilo. Evo znakova da vas unutrašnji osećaji ne zavaraju. To vam govori intuicija: Ne možete prevariti žensku intuiciju. Unutrašnja anksioznost ne dolazi niotkuda. Ne možete se iznenada probuditi ujutro sa osećajem "nešto nije u redu".

Dakle, postoje preduslovi. Prestao je da planira sastanke: Ako muškarac želi da komunicira sa vama, naći će vremena za vas čak i za vreme hitnog sastanka. Ako je sada previše zauzet i nemate pojma kada ćete ga ponovo videte, to je loš znak.



Retko piše i zove: Dovoljno je da se pravda obavezama, gužvom, nagomilanim problemima ili pokvarenim telefonom. Istina je da ljudi uvek pronađu vremena za nekoga ko im je važan. Samo se pokušava distancirati i odložiti odlučan razgovor.

Više se ne šali sa vama: Već je sve odlučio za sebe: vaš odnos ima tužan kraj. Stoga nema raspoloženja za humor i zadirkivanje. Umesto toga, on razmišlja o tome kako da pažljivo "podnese ostavku". Nije ljubomoran: Ako muškarac želi vezu, važna mu je vaša odanost.



Ne smeta mu da večerate sa bivšim? Izvucite zaključke. Jednostavno ga više ne zanimate. Ne pita ništa, ne govori ništa o sebi i pristojno odgovara na poruke, ali štedljivo? Znači, samo čeka trenutak da kaže da vas ne želi više ili se nada da ćete se povući bez objašnjenja.

Pokreće Blogger.