Najveći zavodnici Zodijaka i kako ih zavesti - Bik posjeduje poseban šarm

Među svim znakovima horoskopa izdvajamo njih nekoliko koji važe za najveće zavodnike i ljubavnike.


BIK: Važi za najboljeg ljubavnika i najmuževniji znak zodijaka. Ima ekstremno snažan ljubavni nagon i stalnu potrebu za fizičkim dodirom, a njihov apetit za intimnošću čini se neutoljiv. Za njega je ljubav poput hrane u kojoj se treba uživati dugo, često i potpuno predano.

Kako ga zavesti: Bikovi će jako ceniti ako im poklonite nešto, a zbog svoje senzualnosti odmah primete miris, čistu i mekanu kožu i svež dah kod sagovornika. DEVICA: Želite li da budete nekome centar sveta, osvojite Devicu. Nijedan drugi znak neće vam pružiti toliko pažnje.



Iako na površini izgledaju mirne i staložene, ispod kože skriva se ogromna senzualnost. Sklone su opsesiji jednom osobom i perfekcionizmu, što može biti teška kombinacija u vezi. No, budite svesni da će vas voleti ceo život. Kako je zavesti:

Da biste zaveli Devicu, budite čisti, pristojni i staloženi. Ona traži savršenstvo i prilično je izbirljiva. ŠKORPIJA: Najseksualniji od svih horoskopskih znakova Zodijaka, Škorpijama nije strano da budu manipulatori i da iskorišćavaju druge za svoje seksualne apetite. Imaju hipnotičku privlačnost pa su u fizičkom smislu odlični u krevetu, iako imaju problema sa spajanjem emocija u celu priču.



Kako ga zavesti: Škorpije je izuzetno teško zavesti, obzirom da su radi svog šarma i manipulativnih sklonosti navikli da sami budu zavodnici. STRELAC: Po prirodi raziran i detinjast, Strelac uvek ostaje mlad u srcu i otvoren za eksperimente u postelji. Zbog takve naravi, često su izuzetno strastveni prema jednoj osobi, ali ubrzo dobiju potrebu za novim avanturama.

Za one koji žele kratku i zabavnu avanturu, Strelci su odličan izbor, a oni koji žele vezu mogu ih smatrati pomalo zločestim horoskopskim znakom. Kako ga zavesti: Oni vole kad ih dodiruju po struku, bokovima i butinama. Svoju veselost i smisao za humor primetiće i kod drugih.

Pokreće Blogger.