Način na koji žena priča bi mogao otkriti koliko je strastvena: Pričljive znaju šta žele

Da li ponašanje jedne žene u društvu može otkriti koliko je ona strastvena u privatnim prostorijama?


Ankete o seksualnom ponašanju privlače ogromnu pažnju i muškaraca i žena. Najčešća pitanja odnose se na prvo stupanje u seksualne odnose, zatim stav prema prevari, kao i snagu seksualne želje.  Donosimo jednu od popularnih anketa čiji se rezultati rado dele po internetu.

One se odnose se na to kako muškarci ocenjuju potencijalnu strastvenost kod buduće parnerke. Na pitanje - kako mogu da unapred prepoznaju da li je žena dobra u krevetu - evo šta su rekli: "Ako voli da flertuje, znam otprilike šta da očekuje."



"Žena koja zna šta hoće čak i kada su male stvari u pitanju, poput toga šta ćemo i gde večerati, najverovatnije zna šta hoće i u odnosu. Isti slučaj je kada su otvorene, jasne su, direktne i nisu stidljive." Da li je poljubac dobar pokazatelj strastvenosti?

"Način na koji se ljubi može da mi kaže mnogo o tome kakva je devojka u krevetu. Ako je senzualna i strastvena, takva će sigurno biti i tokom odnosa." "U većini slučajeva, ona koja se dobro ljubi ima određene veštine kojima podržava taj poljubac."



"Iskustva su različita. Dešavalo se da se devojka odlično ljubi, a u krevetu je užasna. Sa onima koje se loše ljube često cela situacija bude krajnje neprijatna." Jedan muškarac istakao je da smatra da način na koji devojke plešu može biti dobar pokazatelj kakve su među čaršavima.

Pokreće Blogger.