Svojoj majci ostaješ curica čak i kada ti postaneš majka - To je ljubav bez granica

Djeca jedne majke će za nju uvijek biti djeca, čak i kada oni porastu i dobiju svoju djecu i potomke.


Moja mama mi i dalje maše da me pozdravi kad odlazim. Stoji u dvorištu ispred kuće i maše mi. Ponekad mi pošalje i poljubac. I dalje mi napravi da jedem kad dođem da je posetim. Sve moje omiljene obroke pravi upravo ona. Jednostavno ima nešto u njenom načinu kuhanja.

I dalje mi kupuje nasumične stvari koje vidi u prodavnici a za koje pomisli da bi mi se mogle dopasti. Obično je u pravu. I dalje dopušta da je nazovem kad mi je dosadno i samo mi treba neko za razgovor. Uvijek je tu da budem njena mala djevojčica



I dalje me zagrli tako da se sruše svi zidovi koje eventualno imam i da se rasplačem ako nisam u redu. I dalje brine o meni kao što je brinula i kada sam bila mala. Ne ume protiv sebe. Ponekad kada se uhvatim da sam tužna zbog toga koliko brzo odrastaju moja deca, pomislim na svoju mamu.

Pomislim na to koliko je volim i koliko mi znači. I setim se da se srce jedne majke ne menja samo zato što su joj deca sada odrasli ljudi. Ona i dalje vidi istim očima. Niko nikada ne može uzeti to mesto u srcu koje zauzima majka, bilo da ste odrasli ili ne.



Iako sam porasla, moja mama i dalje radi se one majčinske stvari koje je oduvek i radila, sada i za mene i za moje bebe. I dalje stoji ispred kuće, sijalo vani sunce ili padala kiša, i maše nam dok odlazimo.

Pokreće Blogger.