Znakovi Zodijaka koji možda nisu najbolji izbor za vezu - Sloboda im je na prvom mjestu

Ako želite da znate koji su znakovi Zodijaka najbolji za vezu, možda je bolje prvo da znate koji nisu.


Strijelac: Njima je njihova sloboda na prvom mjestu, čak ispred partnera i njegovih potreba, emocija... Kada nešto planiraju, Strijelci se vode uglavnom samo svojim željama i potrebama, a daleko manje onime što partner priželjkuje. Svoje greške ne vide, ili ih ne žele vidjeti, ali kada mu partner na to ukaže - dolazi do drame i strašnog kritiziranja.

Ali, ako Strijelac smatra da partner ima mane na koje treba pokazati prstom, tada je u stanju satima pričati o tome i sagledavati 'problem' sa svih strana. Strijelci se znaju obvezati, ali i tada sve pokušavaju okrenuti u svoju korist.



Zbog takvih sklonosti, najidealniji partner bio bi netko dovoljno mudar, strpljiv, taktičan pa čak i pomalo predvidljiv jer će se jedino tako moći nositi sa karakterom Strijelca. I nikako ne bi trebao biti ljubomoran, Strijelci to ne podnose. Imaju oni i dobrih strana, naravno, kao i svi drugi znakovi.

Oni su vrlo zanimljivi, humani, vrlo znatiželjni i spremni pomoći. Kod njih nema puno dilema, ako im se netko ne sviđa - ne sviđa im se. Ili, prestanu li nekoga simpatizirati, brzo će se maknuti od te osobe, bez puno dvojbe i okolišanja.



Ovan: Ovi tvrdoglavci najčešće sabotiraju vezu ili brak s očekivanjima da partner treba živjeti po njihovim pravilima, a s druge strane oni ne planiraju živjeti po ikakvim planovima. Lako izgube strpljenje za nesavršenosti drugih, predbacuju im, a sami počnu vrištati ili se duriti ako čuju kritiku.

 Moguće je da ćete čuti negativne i cinične komentare i doživjeti niske udarce. Iznimno su osjetljivi i neka nepromišljena izjava partnera koju su krivo protumačili može im upropastiti dan. Odnos privode kraju i svojim flertanjem te upuštanjem u razne kombinacije s drugima.

Pokreće Blogger.