Optimistični i pozitivni: Jedni od najsrećnijih znakova Zodijaka prema astrolozima

Oni su pored predivne energije jako pozitivni i optimistični, mnogi ljudi žele da budu njihovi prijatelji.


Ovo su horoskopski znakovi koji imaju više sreće od ostalih, a njihova tajna je u tome da sami stvaraju svoju sreću. Ovan: Ovaj znak zna da dobre stvari dolaze samo onima koji se za njih izbore, zato ne čeka sreću, nego se maksimalno trudi da ostvari svoje snove, što ga na kraju čini puno srećnijim od onih koji to ne rade.

Kao prvi znak u zodijaku, prisustvo ovna gotovo uvek označava početak nečega energičnog i burnog. Ne postoji puno stvari koje mogu da zaustave ovaj znak. Osobe rođene u znaku ovna konstantno su željne dinamike, brzine i takmičenja. Oni su uvek prvi u svemu- od posla do druženja.



Lav: Iako se čini da Lavovima često sve dolazi posluženo na tanjiru, Lav zna da je za sve u životu potrebno i te kako raditi. Lavovi ne čekaju da im neko donese sreću niti krive druge ako nisu srećni - trude se dok to ne postanu. Devica: Devicama nije stran neuspeh.

Ali ono što ih dugoročno čini srećnijima od većine znakova je činjenica da se nakon svakog neuspeha brzo oporavljaju i kreću dalje s još više elana. Djevice mogu postići savršenstvo u području kojim se bave. Vrijedne su i predani svojoj struci.



Uz to su i vrlo analitične. Vodolija: Ovaj znak osluškuje poruke koje mu šalje svemir i ne plaši se da ih sledi. S druge strane, jako dobro zna da čovek sam stvara svoju sreću pa ako svemir zakaže, uvek ima plan B.

Pokreće Blogger.