Znakovi Zodijaka za koje se vjeruje da su promiskuitetni - Vole probati svašta

Promiskuitetna osoba je osoba niskog morala koja voli da uživa u svojim potrebama i mijenja partnere.


Neki horoskopski znakovi vole dodatno da začine život - posebno u sobi. Kada su u pitanju njihovi partneri oni kvalitet traže u kvantitetu. To ih ne čini preljubnicima već velikim ljubiteljima intimne čarolije. Blizanci: Poznati po svojoj dvoličnosti, Blizanci vole da imaju opcije – sa svime u svom životu.

Vole da znaju o svemu i svačemu ponešto, a ako treba i da rasture neku vezu da bi proširili svoje seksualno znanje, oni će to uraditi. Što je najgore, nikada se neće zadovoljiti i stalno traže novu zabavu i načine da zadovolje svoje partnere.Strelac: Kada je Strelac u pitanju njihov libido nikada nije zadovoljen. Najveće divlje dete Zodijaka voli da je slobodno, sve proba jedanput i juri svoje strasti, bez obzira na to koliko one bile dostupne ili ne. Zbog ovoga Strelac voli da ima izbor od nekoliko ljudi koje može pozvati u svako doba. 

Škorpija: Ova lista bi bila nekompletna bez Škorpije, znaka koji predstavlja intimnost. Zanimljivo je da Škorpija može ići iz krajnosti u krajnost – ili će imati previše partnera ili će biti potpuno obuzeti sobom. Bez obzira na to, vođenje ljubavi je veliki deo njihove ličnosti koji ih jako intrigira zbog čega je u stalnoj potrazi za novim iskustvima koje smatra sportom.Ribe: Ribe žive za male izlete, a vođenje ljubavi može biti jedan od njih. Više od toga Ribe su sklonije da žive u svetu fantazije, pa često poljube previše pogrešnih pre nego nađu onu pravu osobu. Iz tog razloga promiskuitet više govori o njihovom nepopravljivom optimizmu za pravom ljubavlju nego za željom za intimom.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.infpult.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.