Tako rade prave žene: Muž joj je diktirao pravila pa ga stavila na svoje mjesto

U bračnom odnosu najvažniji su dogovori, poštovanje i jednakost. Bez toga se teško održava sklad.


Novopečeni muž je svojoj ženi “objasnio” pravila koja će važiti u braku. Njen odgovor ga je ostavio bez teksta. – Draga, sada smo u braku, tako da je vreme da popričamo o pravilima u našoj porodici. Da se ne svađamo bez veze, želim da stavim tačke na „i“:

Imam samo tri pravila. – Pravilo prvo: svaki četvrtak sa drugarima igram FUDBAL. Kiša, sneg, oluja – bilo šta – svejedno je, ja idem na fudbal. Jasno? – Jasno, – odgovori žena. – Dobro. Drugo pravilo: svaki petak sa prijateljima idem u BAR. To je, takođe, u redu?Da, naravno. – I treće pravilo: loše vreme, zemljotres, rođendan tvoje mame – bez obzira na bilo kakav događaj – svaku subotu sam NA PECANJU. Da li je i to jasno? – Jasno – odgovara žena. – Samo to? Ništa više ne želiš da kažeš? Možda imaš neki prigovor?

Ili možda i ti imaš svoja pravila? – Ne, sve je u redu. Što se tiče pravila – imam samo jedno. Svako veče u 10 sati ja ću da vodim ljubav . Da li je moj muž kod kuće ili ne, meni je apsolutno svejedno – kod mene je vreme baš tad za – te stvari!Kada je to čuo, muž je počeo da plače jer je postao svestan svojih reči i neprimerenog ponašanja. Ponekad nekim ljudima treba ukazati na njihove propuste tako što ćete postupiti na isti način, možda će samo tako shvatiti.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.infpult.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.