Žena javno zatražila pomoć: "Ne mogu da se odlučim između muža i ljubavnika"

Ne kaže se uzalud "srce ne bira i pamet ne sluša" tako i u priči žene koja se zaljubila u dva čovjeka.


Anonimna žena pristala je u ispovijedi za Guardian otkrije svoju ‘savršenu aferu’ koja traje paralelno s njenim brakom. “Ljubav i sreća su mi važni u mom braku dugom dvadeset godina sa Stephenom. Važni su mi i u devet godina dugoj ljubavnoj vezi s Michaelom. Nisam se u preljub upustila olako. Ne želim dramu i rasturanje obitelji.

Ali želim i aferu. Zato sam razradila detalje da nitko nikada ne sazna. Ne sumnja ni moj muž, ni moje sestre, čak ni moji najbolji prijatelji nemaju pojma. Dokazi ne postoje. Nisam počela aferu jer mi nešto nedostaje sa Stephenom. On je sjajan, duhovit i privlačan. Divan je otac.



Sve vrijeme moj muž poznaje mog ljubavnika, nekada su se družili jer su nam djeca išla zajedno u školu. Moj muž nas je i upoznao. Dobro su se slagali. Bila sam potresena kada sam shvatila da mi se sviđa Michael. Sviđali su mi se muškarci i prije, nisam slijepa, ali ovo je bilo drugačije.

Na zabavama smo se izdvajali i flertali. U početku je bilo prljavo prepucavanje. Nisam ga mogla izbaciti iz glave. Michael se tada napio i poslao mi slatku poruku. Pokazala sam je mužu i rekla: ‘Vidi cara, poslao mi je nešto umjesto svojoj ženi’. Moj muž ga je poslije čak zadirkivao!



Namjerno sam to napravila da bih objasnila Michaelu da mu tako nešto više nikada ne smije ni omaknuti. Ali ljubav se ipak desila. Tragova nije smjelo biti. Volim ih obojicu, nikome ne škodimo i to ne planiramo. Znam da smo pohlepni, ali ono što oni ne znaju ne može ih povrijediti.

Uvjerena sam da je većina ljudi vjerna samo zato što se boje onoga što bi mogli izgubiti ako ih otkriju. Koliko njih čami u očajnim brakovima iz pukog straha? Potrebna je vrlo hrabra osoba da na ovo iskreno odgovori, ali prije nego što mi sudite, postavite sebi samo jedno pitanje: ‘Što vas priječi da napravite baš to isto?'”, upitala je žena.

Pokreće Blogger.