Sandra Bulok u 6. deceniji: "Vrijedilo je čekati na pravu ljubav"

Ljepota nije mjerilo sreće u životu i ljubavi, što baš potvrdjuje ni malo sjajna priča Sandre Bulok.


Bez obzira da li ste poznati ili ne, slomljeno srce je uvek slomljeno srce. Možda želite stabilnu i iskrenu vezu, ali ako muškarac ne uzvraća i ne radi na odnosima kao i vi, onda se tu ništa ne može učiniti. Glumica Sandra Bulok to zna iz ličnog iskustva. Dugi niz godina bila je nesrećno zaljubljena. Kada je imala samo 20 godina, udala se za čoveka koji je od nje bio stariji 20 godina.

Ova priča se brzo završila jer kažu da je njen bivši voleo da pije. Sandra ne spominje ovaj brak ni u jednom intervjuu. Njen drugi brak završio se mučnim razvodom tokom kojeg je njen bivši suprug izjavio da je njegovo neverstvo bilo "deo bračnog života". Bulokova je karijeru započela sa 23 godine, a njen put do uspeha nije bio nimalo lak.



Imala je mnogo uspešnih i neuspešnih faza, ali danas se smatra jednom od najtraženijih glumica. Na listi je slavnih zvezda prve kategorije, ali slavu ne doživljava preozbiljno. Međutim, njen lični život je mnogo složeniji od njene glume. 1996. godine je u jednom intervjuu progovorila o gorkom iskustvu: 2005. godine glumica upoznaje Džesi Džejmsa, američkog voditelja i motociklistu sa kojim započinje vezu.

Džesi je američkoj javnosti bio poznat po svojim ljubavnicama i vanbračnom decom. Nekoliko godina Sandra je bila srećna sa njim, ali nakon što je dobila Oskara 2010. godine, prekinula je odnose sa Džesijem jer je njegova nevera postala javna. Da sve bude još gore, njen bivši muž uopšte nije žalio što je varao popularnu glumicu na očigled svih.



"Da, prevario sam svoju suprugu. Ali sve se menja - i muškarci i žene. To je život," priznao je javno Džejms otprilike u isto vreme kada je Sandra odlučila da usvoji svoje prvo dete, sina Luisa. Međutim, najteže joj je palo što je planirala da to dete odgaja upravo sa Džejmsom. Sandru je ova Džesijeva izjava šokirala, pre svega jer je smatrala da bi on bio idealan otac za njenog sina.

Zbog svega toga, ona je krivila sebe jer je verovala suprugu, jer ga je smatrala dobrim. Sandra se dugo nije mogla oporaviti od razvoda. Naredne godine je posvetila odgajanju i vaspitanju sina, da bi 2015. godine usvojila i devojčicu Lilu. Istovremeno upoznaje fotografa Brajana Randala.

Tada je odlučila da posluša samu sebe i prihvati savet koji je dala mladima davne 1996. godine: "Nema potrebe da vodite ljubav na prvom sastanku. Ne, prvo morate razgovarati, shvatiti da li vas on smatra privlačnim i priznati sebi da danas niste isti čovek kao pre dva dana." U julu je glumica napunila 55 godina i sada je srećnija nego ikad.

Sa Brajanom živi u skladnoj vezi. Nisu se venčali, ali njima potvrda i ne treba, jer je njihova ljubav prava. Sandra obožava to što je majka, a Brajan se odlično slaže sa njenom decom. Pomaže joj oko njih, podržava je, prati je na svim dečijim manifestacijama...

Nakon godina bola i razočaranja, Sandra Bulok napokon pored sebe ima čoveka na koga može da se osloni. - Godinu dana sam pokušavala izlaziti što češće. Iskreno, to je bilo najgore iskustvo u mom životu. Čini mi se da su me privlačili samo muškarci koji nemaju baš najbolje namere. Ali ipak, vrijedilo je čekati na pravu ljubav.

stil.kurir.rs

Pokreće Blogger.