Kombinacije Zodijaka čije veze često nemaju sjajnu budućnost

U nekim astro kombinacijama često nema sklada zbog različitosti njihovih temperamenata i karakternih osobina. Međutim, iako zvijezde pokazuju jedno, izuzeci su uvijek mogući.


Ovan: Najgoru ljubavnu vezu čine s Ribama, koje su za njih presentimentalne, s Blizancima jer će se odnos svesti na stalne svađe te s Djevicama koje su previše komplicirane za njih. Bik: Najgoru ljubavnu kombinaciju čine sa Strijelcima, koji se za njih ponašaju previše slobodnjački i neovisno. Loš odabir su i Blizanci, koji su previše nemirni te Ovnovi s kojima će se zbog slične snažne volje stalno prepirati.

Blizanci: Za Blizance je najgori ljubavni spoj s Bikom, kojeg neće dovoljno cijeniti jer ga ne može "pratiti" u životnim izazovima i ambicijama. Loš spoj je i s Rakom, koji je za njih previše stabilan i predvidiv, ali i Ribama čija ih emotivnost zna gušiti.



Rak: Rakovi će se u ljubavnim vezama najgore slagati sa Strijelcima unatoč velikoj početnoj privlačnosti jer će se u vezi pojaviti nesigurnost, ljubomora i svađe. Loš su spoj i s Blizancima koji su za njih previše nestabilni, kao i Ovnovima koji su previše orijentirani na sebe.

Lav: Najgori ljubavni spoj čine s Blizancima, koji su za njih previše izgubljeni u razmišljanjima, ali i Ribama koje će i nenamjerno povrijediti. Loša su kombinacija i s Jarcima, jer će Lav u odnosu preuzeti dominantnu ulogu, što mu Jarac neće oprostiti.



Djevica: Najgoru ljubavnu kombinaciju čine s Ovnom koji se prema njima postavlja šefovski, kao i s Vagama koje nisu sposobne razumjeti kritičnost Djevica. Tešku će ljubavnu situaciju imati i s Vodolijama, s kojima je odnos u stalnim trzavicama.

Vaga: Vage čine loš ljubavni spoj s Djevicama koje su za njih previše komplicirane, kao i Škorpijama čija im je priroda previše pesimistična. Neće se slagati niti s Rakovima, jer imaju previše tradicionalna uvjerenja za njih. Škorpije: Škorpije su najgori u kombinaciji s Ovnovima, s kojima dijele temperament što će rezultirati stalnim svađama.

Ništa bolje se ne slažu s Blizancima, koji će poticati njihovu ljubomoru, kao ni Strijelcima s kojima neće osjećati sigurnost. Strijelac: Strijelci su najgori u ljubavnoj kombinaciji s Bikovima, koji su za njih previše posesivni, kao i Rakovima kojima nedostaje spontanosti. Ništa bolji nije spoj niti s Djevicama, koje će Strijelca stalno kritizirati i tjerati da se mijenja.

Jarac: Za Jarce su loše ljubavne kombinacije s Ovnovima, za koje misle da su previše nestrpljivi i lakovjerni, kao i s Blizancima jer smatraju da nemaju ideala kojima teže. Ništa bolja kombinacija nije ni sa Strijelcima, koji se u vezi prikazuju kao njihove potpune suprotnosti.

Vodolija: Za Vodoliju su loše ljubavne kombinacije s Bikovima, jer im ne mogu pružiti stabilnost kojoj Bikovi teže. Ništa bolje se neće slagati ni sa Rakovima, koji su im pomalo dosadni, kao ni s Djevicama koje od njih zahtijevaju uvođenje reda u njihov život.

Ribe: Za Ribe su najgore ljubavne kombinacije s Ovnovima, koji su za njih previše agresivni i netaktični, kao i s Blizancima koji nemaju dovoljno razumijevanja za druge. Neće se dobro slagati niti s Lavovima.

Pokreće Blogger.