Horoskop za Djevice u 2020. godini - "Okreće se kolo sreće"

Astro najava za osobe rođene u znaku Djevice, šta vam zvijezde poručuju za narednu godinu 2020.


Za vas Djevice će 2020. godina manje-više sličiti na prethodnu 2019. godinu. Međutim, to ne znači da je ne možete poboljšati ako budete željeli. Zvijezde vam preporučuju da svaku godinu iskoristite za poboljšanje vašeg osobnog života, čak i ako vaš socijalni i poslovni život bude stagnirao.

Djevice imaju osobine dobre majke, skromne su, praktične i analitične. Naravno i one mogu puno brinuti, biti malo pretjerano prenaglašene, a ponekad može biti i perfekcionist. Sve ove osobine se miješaju da bi od Djevica načinile inteligentnu i konzervativnu osobu na koju smo svi navikli. 



Klasičan astrološki znak Djevice nestat će iz njihove prirode u 2020. godini. Znane po svojoj praktičnosti, Djevice bi mogle donijeti neke vrlo impulzivne odluke 2020. godine. To može dovesti do lošeg odnosa u vezi ili raskida, kao i problema na radnom mjestu. Ili čak loše financijske poteze koji mogu dovesti do gubitka.

U 2020. godini od vas se traži da razmislite dvaput prije nego što napravite bilo koji ozbiljan potez. Ovo nije godina u kojoj trebate stagnirate, ali istovremeno, ne donositi ishitrene odluke. O svemu razmislite. Prema zvijezdama za 2020. godinu, ovo je osnažujuća godina da otkrijete tko ste i to u vašim najdubljim područjima.



Moći ćete investirati u posao i način rada u kojem vam je najviše ugodno. Nove navike i rutine u području zdravlja, koje uključuju fizičku kondiciju kao i način prehrane mogu učiniti da istražite radosti života oko vas. Bit ćete zauzeti pomažući drugima da nauče koristiti svoje živote na najbolji način i prihvatiti vlastiti život, uključujući ograničenja kao i darove koje život nosi.

Promjene koje ste napravili prošle godine na poslu utjecat će i na ovu godinu. Vaš život će manje-više funkcionirati na isti način kao i prošle godine, ali s nekoliko manjih promjena. Vjerojatno ćete stvari jasnije vidjeti i moći ćete se općenito bolje fokusirati.

Ako ste voljeli svoj ljubavni život prošle godine, onda ste sretni. Ako vam stvari dobro idu, onda nema potrebe da mijenjate ono što radite. Ako ste pronašli nešto što vam odgovara, trebali biste dati sve od sebe da to očuvate. Ako niste voljeli svoj ljubavni život prošle godine, ove godine morate neke stvari promijeniti.

atma.hr

Pokreće Blogger.