Veliki pesimisti: Znakovi Zodijaka koji umiju napraviti problem i gdje ga nema

Oni su jedni od onih koji naprave problem i gdje ga nema - 3 pesimistična horoskopska znaka.


Postoje ljudi koji se jednostavno ne mogu smiriti i opustiti te stalno o nečemu razmišljaju, analiziraju, procesuiraju. Svaku situaciju i svaki događaj razrade na tisuću jedinki – i obično vide tek ono najgore. A osobito se ova tri horoskopska znaka stalno nešto brinu te jednostavno previše misle.

Jarac: Spontana, opuštena i smirena – to su karakteristike koje osobe rođene u znaku jarca definitivno nemaju! Naime, jarci su organizirani do detalja, uvijek imaju plan i sve mora imati svoj red. I to nije sve: osobe rođene u znaku jarca stalno razmišljaju o tome što bi se moglo dogoditi ako im plan ne uspije.



Glave su im pune briga i strahova te im je teško jednostavno nekoliko puta duboko udahnuti i opustiti se. Djevica: I djevice se ubrajaju u znakove koji se puno brinu. Brinu se o poslu, obitelji i o vlastitom zdravlju. Djevice su izrazito pesimistične i uvijek vide ono najgore.

Prije nego nešto odluče dugo promišljaju – i to o najnegativnijim mogućim scenarijima, odnosno kako ih isključiti. To nakon nekog vremena može biti vrlo deprimirajuće… Ribe: Osobe rođene u znaku ribe su vrlo emotivni ljudi, ali – nažalost – često i previše emocionalni.



Sklone su svoje misli brzo prebaciti na nešto negativno. Ribe uvijek misle o svemu i ekstremno se puno brinu – osobito o svojoj obitelji. Ribe uvijek moraju točno znati gdje je tko i što radi kako bi imale osjećaj kontrole. Međutim, često izgube osjećaj za bitne stvari te jednostavno ne uspijevaju uživati u slobodnom vremenu s najdražima – zato jer se stalno boje da će se nešto loše dogoditi!

Pokreće Blogger.