Imaš pravo biti sa kim hoćeš - 7 stvari zbog kojih se ne bi trebala izvinjavati

Svako ima pravo na svoje izbore i njih ne treba opravdavati niti se izvinjavati drugim ljudima za njih.


Ljudi skloni empatiji, s finom mentalnom orjentacijom l inteligencijom, imaju sklonost da se izvinjavaju drugima, čak i kada je to nepotrebno. Evo 7 stvari zbog kojih se nikad ne treba izvinjavati! 1. Kada se pobrineš za sebe umesto za druge! 

2. Kada se spontano nasmeješ ili rasplačeš. 3. Kada oprostiš nekome (a kome, po difoltu, nije trebalo da oprostiš. Tvoj život - tvoj izbor!) 4. Kada veruješ u nekog ili nešto! 5. Zbog toga što ste različiti! 6. Kako i sa kim provodite svoje slobodno vreme!



7. Ne izvinjavajte se za svoje greške! (Što bi Duško Trifunović rekao: "samo će gresi, kada budem pao biti samo moji – sve je drugo tuđe".) Kada vas društvo, okolina, natera na ono "izvini", pregrizite jezik, jer vaš život, vaše odluke su samo vaša stvar!

Snažne i ambiciozne žene tačno znaju šta žele od života, a i od ljubavi. Njima nije potreban muškarac da ih štiti i da im obezbijedi finansijsku sigurnost. Veoma su samostalne, ali bi voljele da svoj život dijele sa osobom koja je spremna da prihvati njihovu snažnu energiju. One jednostavno žele emotivnog partnera pored koga će se osjetiti voljeno.



Muškarci, koji se upuste u emotivni odnos sa ovakvom ženom, jednostavno moraju prihvatiti da ona ima svoje prioritete i već ustaljen život, koji vodi i u koji se muškarac može samo uklopiti, bez očekivanja da ona nešto mijenja. Pitanje je da li bi svaki muškarac mogao da se nosi sa ženom tako snažnog karaktera.

Pokreće Blogger.