Slatki poroci horoskopskih znakova - Jarac bi teško izdržao bez čokolade

Sve mi imamo neki naš mali „neodoljivi grijeh“. Kod nekih je to šoping, možda previše čokolade ili pak ovisnost o serijama. Tvoj horoskopski znak otkiva ti o čemu si ovisna…



Bik: Dugotrajno gledanje televizije nije ti nepoznato. Naime, maratonsko buljenje u TV ti je najdraži hobi. Kad jednom počneš gledati neku seriju, ne možeš prestati. Radije ponekad stisni „pauzu“ te izađi s prijateljima ili pročitaj neku dobru knjigu.

Ovan: Ovisna si o sportu! Dvorana za fitness ti je drugi dnevni boravak, a bez dovoljno kretanja jednostavno nisi svoja. To je ovisnost na kojoj ti mnogi zavide. Međutim, budi oprezna – ne smiješ zapostaviti svoje prijateljice zbog sporta.



Lav: Dobar izgled i stil su za lavove – koji su rado u centru pažnje – jednostavno sve na ovom svijetu. Tvoj ormar je prepun odjeće. I svejedno ti je koliko ti je račun prazan, ništa te neće spriječiti da ispeglaš kreditnu karticu. Naime, ovisna si o šopingu!

Rak: Tvoja ovisnost: kauč! Najradije bi cijeli dan provela na njemu. Voliš ljenčariti i teško te je motivirati na aktivnosti na otvorenom. Pobijedi unutarnjeg ljenivca jer tvoji prijatelji te neće dugo tolerirati. Strijelac: Strijelci su ovisni o tulumarenju.



Jednostavno se ne možeš isključiti i opustiti. Tebi je večer na kauču strava i užas. Stalno moraš biti u akciji i uvijek si u potrazi za uzbudljivim pustolovinama. Škorpion: Najbolje nije dovoljno dobro za tebe! Pali te skupi dizajnerski outfit, kupuješ isključivo vrhunske marke te jedeš u skupim restoranima.

To se često vidi na tvom računu – živiš iznad svojih mogućnosti i loša si s financijama. Vaga: Vage su željne harmonije. Noćna mora ti je ako moraš biti sama. Ovisna si o vezama. Uvijek trebaš nekoga uz sebe, a kad se zaljubiš, stalno visiš uz lika. Pazi da takvo tvoje ponašanje ne uništi vezu.

Jarac: Jarci stalno paze na svoju figuru. Nema dijete koju nisi već isprobala. Prehrana ti je prilično važna te se svakodnevno baviš svojim menijem. Ali, budi oprezna i radi to s mjerom i ciljem, pogotovo sa čokoladom koju toliko obožavaš. Nezdrava prehrana brzo može postati opasna.

Ribe:  Ribe su ovisne o pažnji. Ako ti nešto ne ide kako si zamislila, možeš postati prava kraljica drame i privući sve poglede na sebe. Međutim, nemoj pretjerivati – mogla bi izgubiti neke prijatelje. Blizanci: Blizancima bi trebala „digitalna detoksikacija“ – naime, stalno su na Instagramu i drugim društvenim mrežama. Bez mobitela si živčana i poludiš ako ti se baterija slučajno isprazni.

Djevica:  Tvoj problem je ljubomora. Kontroliraš mobitel svog partnera i već kod najmanje sitnice postaješ superljubomorna furija. I ne samo to: ako te netko odbije, sklona si postati stalkerica. Vodenjak:  Vodenjaci su ovisni o igricama. Dok su to bezazlene igrice na mobitelu, to je još u redu. Opasno je kad se redovito počneš logirati na gaming-stranice ili online-casino te igraš za novac.

Pokreće Blogger.