Astro najava: Trnovita sedmica za 3 znaka Zodijaka

Ova sedmica možda neće biti ni malo laka za neke od horoskopskih znakova, zato budite spremni.


Nedelja koja počinje 07. oktobrom, biće najgora za ova trihoroskopska znaka, ali ne očajavajte ovo je samo privremeno. Povećanje osećaja anksioznosti, nepredviđena dešavanja sa bankovnim računom i još neke manje nezgode zadesiće neke horoskopske znakove, zato ovu nedelju nemojte da koristite za donošenje nekih većih odluka.

Ako ste pripadnik horoskopskog znaka Raka, Strelca ili Riba, dobro se pazite. Rak: Ove nedelje ćete se osetiti kao neko ko se skriva od čitavog društvenog života. Vrlo ste ranjivi i zato zatvarate sva svoja vrata i krijete se. Nikako nećete uspeti da pronađete utočište gde ćete se osećati prijatnije.Ova energija će vas činiti da se osećate hladno i izolovano. Dobra vest je što vas iza ćoška čeka romansa, tako da se spremite za jedan nezaboravan flert koji će zagrejati vaše srce. Strelac: Ove nedelje ćete se osećati udaljeno i povučeno.

Umesto uzbudljivog života kojim inače živite osetićete potrebu da sednete sami sa sobom i svojim emocijama i bolom koji nosite u sebi. Ovo vam je neophodno zato nemojte da se opirete ovom osećaju. Počinje vaša faza isceljenja na način na koji nikada ne biste pretpostavili.Ribe: Prošli ste kroz jedno teško i mračno vreme. Sunce je u vašoj osmoj kući smrti i ponovnog rođenja što je jednako tenzično kao što zvuči. Napuštate stari i pravite novi put kroz život. Ove nedelje ćete konačno morati da kažete zbogom nečemu za šta još uvek niste emotivno sposobni.

Ali pravo je vreme da uradite ono što treba da se uradi. Dobra vest je što ćete s ovim promenama osetiti da ponovo dišete svež vazduh. Zapravo vi se nalazite na početku nečeg predivnog.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.infpult.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.