Ne dajte se zavarati - I osobe rođene u znaku Vodolije imaju loše osobine

Osobe rođene u znaku Vodolije hvale na sve strane. Te su najbolji ljubavnici, te su najuspješniji i najbolji prijatelji, ali baš kao i svi ostali i oni imaju svoje loše strane i osobine.


Razuzdani slobodnjaci koji kroz život 500 puta izgube sebe. Bili bi prijatelji svakome, na kraju ne uspeju nikome, a pređu one koji su najviše za njih učinili i to zaborave. Večita zabadala u privatni život drugih. Verovatno vas ne iznenađuje činjenica da je, prema statistici, najviše špijuna je upravo u znaku Vodolije.

Oni će sve učiniti za prijatelja u jednom trenu ali će sve to prebrojati. Svoje laži su skloni podmetnuti drugome, najkraće žive, jer život bez odgovornosti donosi ranu smrt. On da je lagao? Ni slučajno! Šta je laž? To ne postoji. To je iluzija. Postoje samo različiti pogledi na istu stvar.



Treba imati otvoren um i razumevanje prema onome što je različito od nas. Oni ne veruju u horoskop. Suština Vodolije je da ga uopšte nije briga za vas, šta pričate ili mislite o njoj. Razlog zbog kojeg je sa vama uopšte je taj da vas smatra čudakom.

To je dovoljno da kotirate visoko u njihovim očima, budući da sebe smatra neshvaćenim, posebnim, ekstra vrednim. U suštini je siromašna osoba okrenuta samo sebi i sa lošim tripom u glavi. Nema šta da pruži osim sistema vrednosti u kome nema budućnost za sebe.



One znaju voleti samo ako ste finansijski ili položajno istaknuti. Reč prijatelj ne postoji, koliko god im se otvorite, nećete dobiti ni približno jednako jer one samo pažljivo slušaju vas a svoje karte ne otvaraju. Draže su im 1.000 lepih laži, nego jedna bolna istina, zato su najuspešniji u laganju čak i sebe.

Pokreće Blogger.