Istraživači objavljuju: "Žene su najčešće razlog zašto muškarci traže ljubavnicu"

Poslednja istraživanja su došla na ideju da su žene najčešći krivac zašto muškarci traže drugu ženu.


Stranica za pronalaženje izvanbračnih odnosa 'Victoria Milan' pozabavila se temom - zašto toliko muškaraca vara pa su nedavno anketirali njih 8210 iz cijelog svijeta (SAD-a, Irske, Velike Britanije, Španjolske, nordijskih zemalja, Francuske, Italije, Kanade, Južne Afrike i Poljske).

Željeli su otkriti kakve iritantne stvari kod partnerica ih motiviraju da utjehu potraže u naručju ljubavnice. Ovo su najčešći razlozi: 1. Često mijenjaju raspoloženje: Svi smo ponekad neraspoloženi, ali skloni smo to skrivati ​​od ljudi u čijem se društvu ne osjećamo ugodno.



Na početku veze većina pokušava ostati pozitivna i sretna jer je tako lakše privući i zadržati partnera. Međutim, kada veza postajne ozbiljnija i trajnija, tada 'kočnica' popušta i dolazi ponekad do erupcije lošeg raspoloženja. 2. Ljubomorne su: Čak 96 posto muškaraca u anketi kaže reklo je da nimalo ne voli takvo ponašanje.

Stoga, moguće je da njihove partnerice imaju urođene probleme s ljubomorom, a to je ono što ih vodi u naručje drugoj. S druge strane, možda su ljubomorne zato što osjete da ih partner već vara. 3. Pričaju prijateljicama o njihovoj intimi: Ovakvo ponašanje iritira 93 posto muškaraca.



Što ste duže zajedno, veće su šanse da imate zajedničku grupu prijatelja. Ali, to može biti nezgodno - znati da vaši zajednički prijatelji znaju sve o vašoj intimi. 4. Lako se naživciraju: I to je ono što muškarce vodi u preljub jer dok su s ljubavnicama, napetosti te vrste nema pa im je ugodnije ponekad tako provoditi vrijeme. Njih 90 posto se izjasnilo da im to jako smeta.

5. Nikad ne kažu što žele: Prema istraživanju, 89 posto muškaraca reklo je da im ovo jako smeta. Smatraju da žene ne bi trebale očekivati ​​od svojih partnera da budu intuitivni. One očekuju da će njihov muškarac izdvojiti vrijeme za njih, pomoći im oko kuće i hvaliti ih za njihov trud.

Kod ljubavnice je vjerojatnije da će biti izravna jer imaju malo vremena da budu zajedno. 6. Postavljaju previše pitanja: Da ih to jako iritira izjavilo je 65 posto jačeg spola. Partnerice često znaju postavljati pitanja jer ih je briga za muškarca i žele biti sigurne da je sve u redu. No oni to ne doživljavaju kao brigu i ljubav već kao iritantno ponašanje.

Pokreće Blogger.